Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Costa Blanca

Een populaire regio van Spanje om vastgoed te kopen.

Immo kopen aan de Costa Blanca

Het zal je niet verbazen dat er jaarlijks meer en meer Belgen een huis kopen in Spanje. Vooral een vakantiehuis aan de Costa Blanca is enorm populair. Het is een van de drukst bezochte vakantieplekken in Spanje door toeristen, maar ook door de Spanjaarden zelf. De Costa Blanca is ook in de wintermaanden in trek. Veel Europeanen zoeken in de winter het aangename Spaanse klimaat op. Zo zijn er vele die een huis kopen aan de Costa Blanca. Maar waarom is de Costa Blanca zo populair?

Waarom is immo aan de Costa Blanca zo populair?

Naast de stranden van Alicante, Benidorm, Calpe en Torrevieja heeft de Costa Blanca nog veel meer te bieden. Zo kan je bijvoorbeeld naar het oude vissersdorpje Moraira, een rustig dorp wat tevens omgetoverd is tot badplaats. Als je echt wil relaxen is een vakantiehuis kopen in Moraira een geschikte optie. Liever actief doen? Ga dan naar de Algar-watervallen, of bezoek het kasteel van Guadelest, ga zeilen en snorkelen in Alicante of neem een kookles paella maken. De Costa Blanca heeft voor ieder wat wils.


Vakantiehuis in de Costa Blanca?

De populariteit van de Costa Blanca zorgt ervoor dat er een enorm aanbod is aan vakantiehuizen. Er zijn veel makelaars die u kunnen helpen bij de aankoop van immo in de Costa Blanca.  Het kopen van een vakantiehuis in de Costa Blanca zal dan ook een stuk makkelijker zijn met de hulp van deze makelaars. Maar hoe kom je met ze in contact en spreken ze ook Nederlands?


Contact opnemen met makelaars in de Costa Blanca

Een huis kopen in het buitenland kan nog wel eens lastig zijn. Er zijn namelijk een hoop factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de wetgeving en de financiering. Second Home biedt jou de mogelijkheid om met makelaars uit de Costa Blanca in gesprek te gaan tijdens Second Home Expo. Daar kan je antwoord op jouw vragen krijgen en samen met de makelaar het aanbod bekijken. Een fijne bijkomstigheid is dat veel van deze makelaars op de beurs ook Nederlands spreken. Als je vragen hebt over het kopen van vastgoed of immo in de Costa Blanca, aarzel dan niet en kom persoonlijk in contact met de makelaars op Second Home Expo. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden