Bezoek de beurs

12 - 13 februari 2022 | Flanders Expo Gent | 11:00 – 18:00 uur

Huis kopen Turkije,

de plek voor jouw droomhuis

Door de historisch lage rente informeren meer en meer Belgen naar een vastgoedinvestering in het buitenland. En, een huis kopen in Turkije is daarbij een droom voor vele. Turkije is een land met een rijke historie en prachtige natuur. Zo kan je prachtig wonen aan bijvoorbeeld de Middellandse of Egeïsche zee. Kom meer te weten over het kopen van een vakantiehuis in Turkije in dit artikel.


Wat maakt Turkije zo’n geschikt land om een tweede woning te kopen?

Turkije is veel meer dan een all-inclusive vakantieland. Het is een land met heerlijk eten, een gastvrije cultuur en prachtige bezienswaardigheden. Daarnaast is een vakantiehuis in Turkije goedkoper dan je denkt. Voor nog geen 200.000 euro heb je al een vrijstaande woning met zwembad. Ook het leven in Turkije is een stuk goedkoper dan in België. Je hoeft dus geen dikke bankrekening te hebben om in Turkije een tweede huis te kopen. 


Een huis kopen in Turkije voor eigen gebruik, of toch verhuren?

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning of juist naar een appartement in Turkije? Er is een breed aanbod aan woningen. Een tweede woning in Turkije kan een plek zijn om alle drukte even te ontvluchten, of een manier om wat extra’s te verdienen. Bij het kopen om te verhuren is het belangrijk dat je rekening houdt met de behoeftes van de huurder. De locatie en activiteiten in de buurt zijn hier vaak doorslaggevend. Wanneer je een huis voor eigen gebruik koopt, zijn alleen jouw behoeftes en die van je partner belangrijk.


Informeren je over het kopen van immo in Turkije

In Turkije gelden natuurlijk andere regels op het gebied van vastgoed kopen dan in België. Om te voorkomen dat jij tegen problemen aanloopt met het kopen van een tweede huis in Turkije kun je verschillende makelaars op de beurs Second Home Expo ontmoeten. Deze Turkse makelaars kunnen jou helpen bij de zoektocht naar een tweede huis in Turkije. Zij kunnen jou meer vertellen over bijvoorbeeld de wetgeving in bepaalde regio’s. Kijk op de website van Second Home naar het aanbod in Turkije en maak een afspraak met een van de aanbieders op de beurs.

 

 

 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden