Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Een huis kopen op Curaçao

Genieten van je eigen vakantiehuis in de Caribean

Een huis kopen op Curaçao, wie wil dat nou niet? Een woning op een prachtig tropisch eiland waar je geheel zorgenvrij tot rust kan komen. Laat jezelf onderdompelen in de heerlijk relaxte cultuur van Curaçao. Het is ook niet voor niets een van de populairste Caribische eilanden onder Belgische toeristen.

Waarom een huis kopen op Curaçao?

Een huis kopen op Curaçao heeft veel voordelen. Curaçao heeft namelijk een hoop te bieden. Laten we eens beginnen met de temperatuur op Curaçao, die is gedurende het hele jaar rond de 30℃. Daarnaast is het mogelijk om Nederlands te communiceren met de locals. De Curaçaoënaars zijn ook enorm gastvrij en vriendelijk. Verder biedt Curaçao een goede mix tussen stads- en buitenactiviteiten. Bezoek bijvoorbeeld het iconische Willemstad en ervaar de Nederlandse invloeden. Of ga even lekker niksen op het strand van Mambo beach. Daar vind je de leukste bars met de lekkerste cocktails. Even geen zin in Mambo beach, maar wel op het strand liggen? Maak je geen zorgen, Curaçao heeft zo’n 35 stranden waar je kan zwemmen of relaxen. Liever actief doen? Ga dan snorkelen of duiken en zie de prachtige onderwaterwereld van Curaçao. Of maak een wandeling of fietstocht door een van de natuurparken, zoals Christoffel Park. Kortom wanneer jij ervoor kiest om een tweede huis te kopen op Curaçao, is er altijd wat te doen als je weer terugkomt. 

Hoe zit het met de huizen te koop op Curaçao?

Ondanks dat Curaçao niet bijzonder groot is, is er wel sprake van een ruim woningaanbod. Zo kan je in Curaçao vooral terecht voor een villa (vrijstaande woning) of appartement. Omdat Curaçao steeds meer toeristen trekt, wordt er ook meer gebouwd. Alleen op de website van Second Home staan al meer dan 100 verschillende recreatiewoningen te koop in Curaçao. Dus ga je een vakantiewoning kopen op Curaçao dan is dat alvast een goede start.

een huis kopen op Curacao, bekijk het volledige aanbod woningen online

Laat je informeren over het kopen van een huis op Curaçao

Bij het kopen van een huis aan de andere kant van de wereld, kan het wel eens lastig zijn om alles duidelijk op een rijtje te krijgen. Hoe zit het namelijk met de regels qua hypotheek in Curaçao? Op de beurs van Second Home EXpo kan jij terecht bij makelaars uit Curaçao. Zij kunnen jou vertellen over de mogelijkheden en bieden hulp bij jouw zoektocht. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden