Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Tweede verblijf in België

Een vakantiehuis dicht bij huis

Een tweede verblijf aan de Belgische kust of de Ardennen?

U wilt graag een tweede verblijf dicht bij huis? Dan is een vakantiehuis in België een prima oplossing! Aan de kust kunt u genieten van het strand, de zee en (bij goed weer) van de zon. Het grote voordeel van de Belgische kust is natuurlijk ook de taal want u kan er zowel Nederlands als Frans praten. Meer geïnteresseerd in de natuur en de rust? Dan raden wij u een vakantiewoning aan in de prachtige Ardennen.

De grootste troef van de Belgische Ardennen is ongetwijfeld de prachtige natuur waarin u terecht komt.

Een vakantiewoning in België koopt u natuurlijk niet over één nacht ijs. Op Second Home Expo helpen onze exposanten en sprekers graag bij het leggen van de puzzelstukken. Wij raden u dus aan pas een vakantiewoning te kopen als het volledige plaatsje voor u duidelijk is.

Bent u geen inwoner van België? Dan informeren wij u graag over de dubbele belastingheffing. Dan geeft u uw tweede woning dus aan in de belastingen van het woonland, maar ook België zal belasting willen heffen op uw vakantiewoning. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden