Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Immo Torrevieja,

genieten van een woning aan de Costa Blanca

Immo in Torrevieje is de laatste jaren enorm populair. Torrevieja is gelegen aan de Costa Blanca en ligt ten zuiden van Alicante. Hierdoor is Torrevieja goed bereikbaar en de ideale locatie om een huis te kopen. Want zeg nu zelf: wie wil er nu niet tot rust komen in deze populaire Spaanse badplaats? 


Waarom immo in Torrevieja kopen? 

Torrevieja heeft veel te bieden. De ideale ligging aan de Costa Blanca maakt dit tot een ideale vakantiebestemming. Naast het heerlijk klimaat heeft Torrevieja ook veel te bieden op cultureel en culinair gebied. Daarnaast kunt je genieten van de heerlijke stranden en de prachtige boulevard. Ook het prachtige oude centrum van Torrevieja is een aanrader.  Alle ingrediënten voor de aankoop van een vakantiehuis in Torrevieja zijn dus aanwezig.


Welk type huis wil je kopen in Torrevieja

In Torrevieja zijn veel mogelijkheden voor het kopen van een huis. Zo is er een ruim aanbod villa’s, appartementen en townhouses te koop. Het type huis dat je wilt kopen in Torrevieja hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeuren, maar ook van het doel van de aankoop. Wil je er misschien overwinteren? Of koop je een woning in Torrevieja voor de verhuur. Zo kun je een goed rendement maken door de woning te verhuren aan de vele toeristen die er jaarlijks komen. Uit ervaring weten we dat heel wat Belgen op zoek zijn naar een appartement te koop in Torrevieja. De interessante prijzen voor een nieuwbouwappartement heeft hier zeker iets mee te maken. 


De vele makelaars uit de regio kunnen je uiteraard helpen bij de aankoop van een appartement in Torrevieja. Zij kunnen je helpen bij de zoektocht naar jouw huis in de Costa Blanca. Maar hoe kom je in contact met deze makelaars?

een huis kopen in Torrevieja, bekijk 163 woningen

Laat je informeren over het kopen van een huis in Torrevieja

Door het grote woningaanbod in de Costa Blanca is het best wel lastig zijn om je droomwoning te vinden.Tevens is het belangrijk je goed te laten informeren over het kopen van een huis in Spanje. Wat komt erbij kijken, wat zijn de kosten en met welke regelgeving krijg ik te maken. Op Second Home Expo zijn diverse seminaries over het kopen van een huis in Spanje. Daarnaast zijn er veel makelaars die je alles kunnen vertellen over het kopen van een huis in Torrevieja. 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden