Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Een appartement kopen op Tenerife

Dat is puur genieten

Je wilt een huis kopen in Spanje maar je wil toch wat anders dan de typische costa’s? Dan is een huis of appartement kopen in Tenerife beslist iets voor jou! En, wist je trouwens dat Tenerife de bijnaam ‘Eiland van de eeuwige lente’ heeft gekregen? Dat zegt toch genoeg?

Waarom een appartement kopen in Tenerife?

Tenerife beschikt over een uitzonderlijk klimaat! In de zomer kun je er genieten van gemiddeld 26 graden en in de winter is het er rond de 23 graden. Je kan dus zeggen dat dit de ideale regio is om te overwinteren. Een appartement kopen in Tenerife is dus zeer interessant voor mensen die op zoek zijn naar rendement. Bovendien is het eiland ook enorm goed bereikbaar. Dagelijks zijn er, goedkope, vluchten vanuit verschillende luchthavens. Ook het levensonderhoud in Tenerife is veel goedkoper dan in België en Spanje. Eén van de redenen hiervoor is het speciale BTW tarief van 6,5%.

Een appartement kopen in Tenerife is interessant

Het aangename klimaat zorgt ervoor dat een woning in Tenerife zowel in de winter als in de zomer gemakkelijk verhuurd kan worden. En, laat het ook nu ook geen geheim zijn dat Tenerife één van de geliefde plek is om te overwinteren. Jaarlijks bezoeken +- 11.500.000 buitenlandse toeristen de Canarische Eilanden. En, 1/3de daarvan kiest specifiek voor Tenerife. 

Een appartement kopen in Tenerife, bekijk het aanbod

Op zoek naar een appartement in Tenerife

Een tweede huis kopen is natuurlijk een grote stap. Daarom raden wij aan om je zoektocht naar een appartement in Tenerife online te starten. Verzamel daarbij zoveel mogelijk informatie en vergelijk alvast de woningen en regio’s met elkaar. Heb je al een voorkeur en een budget voor ogen? Dan kun je contact opnemen met de verkoper. Als je een woning koopt is het menselijke contact nog steeds een belangrijke factor. Een beurs zoals Second Home Expo is ideaal om op 1 dag meerdere makelaars te ontmoeten die je graag helpen bij de aankoop van je droomhuis.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden