Bezoek de beurs

9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Appartement kopen in Spanje

Genieten van de Spaanse zon vanuit uw eigen appartement.

Investeren: Een appartement kopen in Spanje

Een appartement kopen in Spanje, als je er aan denkt, denk je ook gelijk aan de heerlijke stranden, de vele zonuren en de Spaanse gastronomie en cultuur. Of u nu kiest voor een appartement aan de Costa Blanca, de Costa del Sol of ergens anders... Spanje heeft het allemaal.

Appartement kopen in Spanje: het is een droom van velen!

Genieten van de Spaanse zon vanuit uw eigen appartement. De Spaanse vastgoedmarkt biedt volop mogelijkheden voor wie deze droom wil verwerken. Van appartementen met uitzicht op zee, tot zeer exclusieve penthouses er is aanbod genoeg voor wie een appartement wil kopen in Spanje.

Appartementen te koop in Spanje met zeezicht enorm in trek

Heel wat landgenoten zijn op zoek naar appartementen te koop in Spanje met zeezicht. Maar, naast de Costa’s is ook het Spaanse binnenland een geliefde bestemming net als de authentieke steden die zich goed lenen voor een Citytrip. Als u overweegt om een huis of appartement te kopen in Spanje heeft u uiteraard de mogelijk om het ook te verhuren. Het verhuren van uw appartement in Spanje kan u een aardig rendement opleveren. Dit rendement zal uiteraard wel afhangen van de locatie, ligging en grote van het door u gekochte appartement in Spanje. Als u overweegt om uw appartement in Spanje te verhuren kunt u dit uiteraard zelf regelen of via de verkopende makelaar. Tevens zijn er verschillende verhuur organisaties die dit voor u kunnen verzorgen.

appartement-kopen-in-spanje

Aanbod appartementen in Spanje

Wilt u een appartement kopen in Spanje dan vindt u hieronder een overzicht van de appartementen die te koop worden aangeboden. Daarnaast bent u natuurlijk altijd welkom om Second Home Expo te bezoeken. Hier vindt u een ruim aanbod van makelaars die appartementen te koop aanbieden in Spanje. Tevens kunt u zich laten voorlichten tijdens een van de seminaries over het kopen van vastgoed en de fiscaal- juridische aspecten die hierbij komen kijken.

 


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden