Bezoek de beurs

29 - 30 januari 2022 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 12 - 13 februari 2022 | Flanders Expo Gent | 11:00 – 18:00 uur

Veilig naar Second Home Expo

Maatregelen voor de veiligheid van onze bezoekers

De overheid heeft aangekondigd dat beurzen in België terug opgestart mogen worden vanaf 1 september mits het strikt naleven van het beursprotocol, het verplicht dragen van een mondmasker en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten. Dit houdt in dat wij onze najaarskalender kunnen aanhouden zoals gepland en dit op een veilige en verantwoorde manier. Door slimme maatregelen is er alle ruimte om veilig in gesprek te gaan met makelaars en experts op Second Home Expo!

 

masker

Mondmasker verplicht

Mondmaskers zijn verplicht op onze beurs. Wij raden u aan om uw eigen exemplaar te dragen maar er zullen zeker ook maskers verkrijgbaar zijn, indien u het vergeten bent.

1-5-meter

Brede gangpaden

De beurs wordt danig ingericht zodat overal de anderhalve meter afstand gerespecteerd kan worden. Dit geldt zowel voor de standen als ook voor de gangpaden. Maak hier gebruik van en gun elkaar de ruimte om de beursvloer rustig te ontdekken.

one-way

Eenrichtingsverkeer

Alle gangpaden bestaan uit twee van elkaar gescheiden éénrichtingspaden, waar het veilig lopen is zonder tegenliggers. Wilt je toch van route veranderen? Stap dan van het looppad af en gebruik de zone tussen de gangpaden om je route te bepalen. 

timeslots

Tijdslots

Om bezoekersstromen vlot en correct te kunnen reguleren zijn de beursdagen opgeknipt in 3 tijdsloten (09h00 tot 12h00, 12h00 tot 15h00 en 15h00 tot 18.00). Tijdens het registratieproces zal worden aangegeven wanneer een slot druk of volzet is.

online-registratie

Online registratie

Om Second Home Expo te bezoeken, is het voortaan verplicht om op voorhand online te registreren. Dit kan in de periode voor de beurs, maar ook op de beurs zelf. Deze online registratie is noodzakelijk om nadien - indien nodig - contact tracing mogelijk te maken.

online-triage

Contact tracing

Om de gezondheid van onze bezoekers te waarborgen zijn wij verplicht alle bezoekers een aantal vragen te stellen met betrekking tot hun gezondheid. In de dagen voor je bezoek ontvang je van ons een email met een uitnodiging om deze vragen in te vullen. Na het invullen van deze vragen ontvang je het E-ticket om de beurs te bezoeken. Gegevens van deze check zullen niet worden opgeslagen in verband met de geldende AVG regels. 

Richtlijnen voor bezoekers

Uw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en daarom vragen we aan onze bezoekers om een aantal richtlijnen goed op te volgen:

1-5-meter

Social Distancing

Wij verzoeken u vriendelijk om steeds 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van andere bezoekers én standhouders van Second Home Expo.

no-contact

Vermijd fysiek contact

Probeer fysiek contact te vermijden. Wij verzoeken u om geen handen te schudden, iemand te kussen of iemand te omhelzen.

stay-home

Bij ziekte, blijf thuis

Hoe graag we u ook willen verwelkomen op Second Home Expo, wij vragen u om de gezondheid en veiligheid van iedereen te respecteren. Bij milde symptomen van een verkoudheid of koorts, blijf dan thuis. 

Overheidsrichtlijnen

Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen mbt COVID-19. Mochten er wijzigingen zijn die van belang zijn voor uw beursbezoek berichten wij u daarover.

 

Impressie

 setup-covid-19

setup-covid-19-2


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden