Adverteren

Als makelaar of ontwikkelaar woningen plaatsen

Je vakantiewoningen online vanaf €1,-

Op zoek naar nieuwe klanten, maar geen zin om dure abonnementen af te sluiten of te investeren in dure online campagnes. In tegenstelling tot veel andere portal websites hanteren wij geen abonnementskosten, maar kiezen voor een "no cure - no pay" model waarbij je uitsluitend betaalt als er een activiteit is. De enige vaste kosten zijn de plaatsingskosten per woning van € 1,-  per jaar. Op deze manier bieden wij een laagdrempelige manier om jouw woningen te adverteren in België en Nederland.

Uniek concept: Pay-per-lead

Online in Nederland en België

Uitgebreide statistieken

XML koppeling mogelijk

Extra promotie opties: Facebook en Premium

Uw leads overzichtelijk in onze leadmanager

Hoe werkt het

Bij ons sluit je geen abonnement af voor een aantal woningen per jaar. Je kunt bij ons een woning plaatsen voor €1.- per jaar.  Als er vervolgens niets gebeurt zijn er ook geen kosten. Kosten worden uitsluitend gemaakt als er activiteit is in je account. Denk hierbij aan leads, traffic naar je website of de aanvraag voor een zoekopdracht. Gemaakte kosten worden in mindering gebracht op het budget dat je plaatst in je account. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je woningen prominenter onder de aandacht te brengen. Dit kan door woningen "Premium" te maken of ze te delen op het Facebook account van de Second Home Expo. 

Wat zijn de kosten

De kosten voor het plaatsen van een woning bedraagt €1,- per jaar. Daarnaast rekenen wij onder andere kosten voor informatie aanvragen, traffic naar de website van de aanbieder en het realiseren van een XML koppeling. Een totaal overzicht van de kosten vind je in het dashboard, hiervoor moet je wel een account aanmaken. Gemaakte kosten worden overigens afgetrokken van het budget dat je upload op je account.

Aanmelden

Contactformulier

 
 
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Contactgegevens

Fairs Consult bvba
Maalterkouter 1
9051 Gent
België
T +32(0)9 274 03 25
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden