Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 9 - 10 maart 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Adverteren

Als makelaar of ontwikkelaar woningen plaatsen

Plaats gratis je vakantiewoningen online!

Op zoek naar nieuwe klanten, maar geen zin om dure abonnementen af te sluiten of te investeren in dure online campagnes. In tegenstelling tot veel andere portal websites hanteren wij geen abonnementskosten, maar kiezen voor een "no cure no pay" model, waarbij je uitsluitend betaalt als je leads ontvangt. Op deze manier bieden wij een laagdrempelige manier om jouw woningen te adverteren in Nederland en België.

Uniek concept: Pay-per-lead

Woningen zichtbaar op 8 websites

Uitgebreide statistieken

XML koppeling mogelijk

Extra promotie opties: Facebook en Premium

Uw leads overzichtelijk in onze leadmanager

Hoe werkt het

Bij ons sluit je geen abonnement af voor een aantal woningen per jaar. Na het storten van een advertentiebudget van min. €250,- plaats je gratis onbeperkt een aantal woningen. Als er vervolgens niets gebeurt zijn er ook geen kosten. Kosten worden uitsluitend gemaakt als je leads ontvangt. Gemaakte kosten worden in mindering gebracht op het budget dat je plaatst in je account. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je woningen prominenter onder de aandacht te brengen. 

Wat zijn de kosten

Wij vragen een investering van € 350,- aan advertentiebudget. Na de betaling van dit bedrag kun je verder gratis en onbeperkt woningen plaatsen. Als de woningen online staan betaal je alleen wanneer je een lead ontvangt. Een totaal overzicht van de kosten vind je in het dashboard van je account. Gemaakte kosten worden overigens afgetrokken van het budget dat je plaatst in het account.

Aanmelden

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult bvba
Maalterkouter 1
9051 Gent
België
T +32(0)9 274 03 25
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden