Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Een huis kopen in Valencia

Genieten aan Costa de Valencia!

Een huis kopen in Valencia is wonen in een van de leukste steden van Spanje. In deze klassieke en tegelijkertijd moderne stad is ontzettend veel te beleven. Naast het stadsleven kan je ook heerlijk genieten aan het strand. Valencia heeft het allemaal.


Waarom een huis kopen in Valencia?

Valencia is een stad waar je in aanraking komt met de typische Spaanse cultuur. Heerlijk eten en mooie sfeervolle pleintjes. Daarnaast is er ook veel natuur in en om Valencia. Zo kan je naar Albufera, het grootste zoetwatermeer van Valencia. Het Ciutat de les Arts i les Ciències is een van de meesterwerken van Valencia. Dit is een kleine stad van kunst en wetenschappen. De kunst en wetenschappen van deze stad behoren tot de bijzonderste architectonische hoogtepunten ter wereld. Naast alle moderne architectuur zijn er ook een hoop authentieke oude gebouwen te vinden in Valencia. Het is dus een stad waar je kan blijven ontdekken.


Huizen te koop in Valencia, maar waar start je?

Door de vele Nederlandstalige makelaars die gevestigd zijn in Spanje, is het helemaal niet moeilijk om daar een huis te kopen. Nadat je gekozen hebt voor Valencia, is de volgende stap een keuze maken uit al het aanbod. Zoek je een huis met zeezicht, of juist wat hoger afgelegen in de bergen? Wil je een  appartement kopen in Valencia of juist een losstaande woning? Of wil je er vastgoed kopen als goede investering? Naast de zomerse Spaanse zon is het in Valencia gedurende de winter ook heel aangenaam. Zo kan je heel het jaar activiteiten ondernemen in een prettig klimaat.


Laat je informeren over het kopen van een huis in Valencia

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden wanneer je een woning in Spanje wilt kopen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de regelgeving en het krijgen van een hypotheek? Voor het antwoord op dit soort vragen kan je terecht op bij Second Home Expo. Daar staan meerdere makelaars met aanbod die jou verder kunnen helpen met de zoektocht naar jouw woning in Valencia. Natuurlijk kun je op de beurs ook kennis maken met vastgoedmakelaars uit andere regio's en/of landen.


Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden