Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

FAQ

Veelgestelde vragen

Vind de antwoorden op je vragen

Heb je voor of na je bezoek aan de Second Home Expo nog vragen, over de beurs of over de aankoop van een tweede huis? Of ben je op zoek naar specifieke informatie en vond je die niet op deze website? Misschien vind je het antwoord op je vraag in onze FAQ. Staat de vraag die je hebt er niet tussen, stel hem dan gerust via het onderstaande formulier. 

Moeten mijn kinderen toegang betalen?

Nee, kinderen hoeven geen entree te betalen. Tot een leeftijd van 16 jaar mogen ze gratis naar de Second Home Expo.

Mag ik mijn hond meenemen?

U mag uw hond meenemen naar de Second Home Expo. Wij gaan ervan uit dat de hondenbezitter er voor zorgt dat andere bezoekers hier geen last van ondervinden. Tevens verwachten wij dat eventuele ongemakken door u worden opgeruimd.

Is er een restaurant aanwezig?

In het restaurant op de beurs kunt u diverse etenswaren bestellen, zoals verse broodjes en warme gerechten. Ook kunt u als bezoeker een wijntje proeven bij de Wine Bar, in het midden van de beurs. 

Zijn er voorzieningen voor mindervalide bezoekers?

Zowel in Antwerpen als in Gent kunnen mindervaliden dicht bij de inkom parkeren. Ook zijn op beide locaties de hallen en sanitair voorzien van de nodige vereisten zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn. 

Wat zijn de openingstijden van de Second Home Expo?

Second Home Expo is zaterdag en zondag geopend vanaf 10:00 tot 17:00.

Is parkeren bij Second Home Expo gratis?

Indien u wenst gebruik te maken van de parkeergelegenheden van Antwerp Expo of Flanders Expo dan dient u te betalen aan de desbetreffende parkeerwachter. 

Hoe ga ik van Station Gent-Sint-Pieters naar Second Home Expo?

Als u uit het station Gent-Sint-Pieters wandelt, vindt u tramhalte 1 aan uw linkerzijde. Tram 1 brengt op u minder dan 10 minuten tot aan de toegangsdeuren van Flanders Expo. Meer informatie rond het plannen van uw route kan u vinden op De Lijn

Waar vind ik de gevonden voorwerpen terug?

Bent u iets vergeten of verloren tijdens uw bezoek aan ons, loop dan even langs de receptie of de organisatie stand van de Second Home Expo.

Is het ticket geldig voor alle dagen?

Het ticket is voor alle dagen geldig. Indien u bij de entree aangeeft dat u een andere dag wenst terug te komen, ontvangt u uw ticket retour voor uw volgende bezoek.

Moet ik mijn ticket printen?

Nee, dit hoeft niet als je in het bezit bent van een smartphone. Je kunt je e-ticket bij de entree laten scannen.

Is er een plattegrond beschikbaar voor bezoekers?

Aan de inkom wordt de plattegrond van de Second Home Expo beschikbaar gesteld voor bezoekers. Ook is de plattegrond beschikbaar via de website.

Is er gratis wifi beschikbaar voor bezoekers?

Voor bezoekers van de beurs is er gratis wifi beschikbaar. U dient zich wel in te loggen en de algemene voorwaarden te accepteren.

Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij.

Voor algemene vragen en vragen over toegangskaarten en registratie neem contact op met ons via +32 9 274 03 25 of info@secondhome-expo.be

Wat krijg ik bij de entree?

U ontvangt het beursmagazine, plattegrond, programma en wijnvoucher (alleen bij het online registratie) bij binnenkomst.

Is er kinderopvang aanwezig?

Er is helaas geen kinderopvang aanwezig. Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang, indien begeleid door een volwassenen. 

Contactformulier

 
 

Contactgegevens

Fairs Consult bvba
Maalterkouter 1
9051 Gent
België
T +32(0)9 274 03 25
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden