Investeren in een tweede verblijf in Turkije

Wat maakt Turkije zo aantrekkelijk om te investeren in een tweede verblijf

Turkije met een sterke economie, waar steeds meer europese bedrijven zich vestigen blijft  een land met veel potentieel. De Turkse export stijgt nog steeds en met zijn 75 miljoen inwoners
heeft Turkije ook een enorme binnenlandse markt. Ook de investeringen van de Turkse overheid in toerisme en infrastructuur nemen verder toe.

De verkoop van vastgoed aan buitenlanders groeit nog steeds.

Het gebied aan de Middellandse Zee blijft dan ook de koploper. In 2015 was er een stijging van 10 % waarvan in de eerste 6 maanden 24 %. De prijzen van een onroerend goed in Turkije zijn laag in vergelijking met veel andere landen. De bijkomende aankoopkosten, energieprijzen, levensonderhoud zijn eveneens zeer laag.

Een tweede verblijf in Turkije is nog steeds betaalbaar.

Zowel voor de modale spaarder en als voor mensen die na hun loopbaan willen genieten van hun spaarcenten. Zelf zien we sinds geruime tijd dat ook een jongere generatie investeert .

Uw eigendom kan ook verhuurd worden.

Als u weet dat honderdduizenden europeanen het laatste jaar Turkije als vakantiebestemming gekozen hebben, kan uw investering renderen.

Turkije is een uitzonderlijk mooi land.

Veel mensen kennen Turkije enkel van “zon en strand” maar dit land heeft zoveel meer te bieden.
Het heeft een van de mooiste kustlijnen aan de Middellandse Zee,  een adembenemend berglandschap, rivieren, meren en nog veel ongerepte natuur.

Bron : TURKIMMO.BE – Vera Houthoofd

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Waarom je in 2020 een vakantiewoning in Turkije moet kopen

Turkije, een land van economie, tradities, cultuur, sociale contacten en toerisme. Met zijn natuurlijke schoonheid en zijn historische rijkdom, wordt Turkije de hoek van de hemel genoemd.

Bekijk

Investeren in Turks vastgoed: nu is het moment

De euro is in Turkije steeds meer lira waard. Bovendien is de spaarrente lager dan ooit. Veel buitenlanders grijpen deze kans om goedkoop een tweede woning in Turkije te kopen.

Bekijk

Tips voor een vakantiewoning in het buitenland

Steeds meer Belgen investeren in onroerend goed in het buitenland. Op vlak van belastingen komt daar heel wat bij kijken. Heb je plannen om een tweede verblijf te kopen? Met deze tips ben je alvast goed voorbereid!

Bekijk

Een vakantiehuis in Turkije? Een slimme investering!

In Turkije valt zoveel meer te beleven dan enkel zon, zee en strand. Het land heeft een prachtige natuur en ook op cultureel vlak heeft het veel te bieden. Denk je eraan om te investeren in een tweede verblijf? Dan is Turkije een slimme zet, zeker ook door de gunstige prijzen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden