Volg één van onze webinars

en word expert in 45 minuten!

Mis onze online webinars niet!

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Bij Second Home Expo organiseren we daarom op regelmatige basis webinars met deskundigen. Zij delen hun kennis over alle praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een cruciale rol spelen. Registreer dus snel voor één van onderstaande GRATIS webinars want de plaatsen zijn beperkt!

GRIEKENLAND | DEEL I | Een huis kopen in Griekenland: Hoe moet ik het aanpakken?

Denk je er aan om een tweede woning te kopen in Griekenland, maar je weet nog niet goed waar te beginnen? Tijdens deze online webinar vertelt Giorgos Gavriilidis (Elxis) hoe je je aankoop moet aanpakken. 

Inhoud 
- Waarom kiezen voor Griekenland?
- Hoe gaat het aankoopproces?
- Wat is de rol van een makelaar?
- Tips van de experts

Waar?
Deze webinar kan je volgen waar je maar wil. Het enige wat je nodig hebt is een computer (of een mobiel toestel zoals een tablet) en een internetverbinding.

Wanneer?
- Vrijdag 25 september - 19.00 uur
- Zaterdag 26 september - 19.00 uur
- Zondag 27 september - 19.00 uur 

 

Contactgegevens

Fairs Consult bvba
Maalterkouter 1
9051 Gent
België
T +32(0)9 274 03 25
E info@fairsconsult.com

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden