18 - 19 mei 2019 | Antwerp Expo |  10.00 - 18.00 uur

Bezoek Second Home Expo

Droomt u ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland? Een huis waar u kunt genieten van een prachtige vakantie? Of ziet u een tweede verblijf eerder als een goede investering met een gegarandeerd rendement? Dan bent u op Second Home Expo aan het goede adres. De deskundigen geven er u de nodige informatie en helpen u graag bij het vervullen van uw droom. Meer informatie nodig? Bekijk dan zeker ook het seminarieprogramma.

€5,- korting op uw toegangskaart

Registreer en ontvang €5,- korting op uw toegangsticket..

Registreer nu!

De start van uw zoektocht naar een tweede verblijf!

Second Home Expo is een beurs waar u alle informatie vindt over de aankoop van een tweede verblijf in binnen- en buitenland. Droomt u van een vakantiehuis onder de zon of juist een chalet in de sneeuw? Bezoek dan zo snel mogelijk Second Home Expo en zie hoe eenvoudig het kan zijn om uw droom te realiseren.

Waar vindt u informatie over de aankoop van een tweede verblijf?

Gedurende de beursdagen genieten u van verschillende seminaries die u zullen helpen bij de aankoop van een tweede woning. Deze seminaries zijn vrij toegankelijk voor alle beursbezoeker en voorzien u van enorm waardevolle informatie.

Onze diverse gastsprekers vertellen u alle ins en outs over het kopen en/of verhuren van een tweede verblijf.

Welke extra’s biedt een bezoek aan de Second Home Expo?

U kunt uw bezoek zo compleet maken als u zelf wilt! Tijdens uw bezoek komt u in contact met aanbieders van vastgoed uit veel verschillende landen. Nadat u wat ideeën heeft opgedaan, kunt u een pauze nemen en genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Bovendien bevindt er zich in het midden van de Second Home beurs een wijnbar waar u een glaasje wijn kunt proeven uit het land waarin u geïnteresseerd bent.