Belvilla

U wilt een vakantiehuis kopen en bent benieuwd naar de verhuurmogelijkheden? Uw huis verhuren via Belvilla betekent dat alles met zorg en aandacht voor u wordt geregeld. Met ruim 35 jaar ervaring is Belvilla dé specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Als marktleider in de Benelux verzorgen wij de verhuur van meer dan 20.000 vakantiehuizen, in 22 verschillende landen.

De full-service oplossing van Belvilla

Als u besluit om uw tweede huis als vakantiehuis te verhuren, dan wilt u dit natuurlijk snel onder de aandacht brengen van potentiële gasten. Aan u de keuze om de verhuur zelf te doen, door bijvoorbeeld een eigen website te bouwen of een advertentie te plaatsen op een advertentieplatform voor vakantiehuizen. In beide gevallen betekent het dat u zelf veel moet regelen. Denk aan de presentatie van uw huis (foto’s, huisbeschrijving), het bijhouden van de boekingen op de huiskalender, maar ook het contact met gasten zoals het afhandelen van betalingen, eventuele klachten en schades.
Heeft u hier geen tijd voor of geeft u die rompslomp liever uit handen? Verhuren via Belvilla betekent dat het volledige traject van promotie tot boeking en verdere afwikkeling met gasten voor u wordt gedaan. Ook zaken als schadeverzekeringen zijn bij ons goed geregeld en eventuele klachten worden door Belvilla afgehandeld.

Laat u adviseren door onze verhuurexperts

Naast een groot bereik van potentiële vakantiegangers, beschikt Belvilla over uitgebreide kennis van de verhuurmarkt. In heel Europa. De verhuurexperts van Belvilla kunnen u uitstekend adviseren, zelfs voordat u besluit uw droomhuis te kopen. Wilt u bijvoorbeeld weten wat een woning aantrekkelijk maakt voor verhuur, hoe u maximaal rendement behaalt of welke verhuurprijs u voor uw tweede woning kunt vragen? Loop dan langs bij de Belvilla stand (nummer 221) of neem contact op via verhuur@belvilla.nl.

www.belvilla.nl/verhuren

Gerelateerde berichten

Bekijk

Waarom beleggen in recreatief vastgoed?

Steeds meer mensen worden eigenaar van een tweede woning. Investeren in een tweede woning is investeren in vrije tijd. Lijkt het u niet heerlijk om een plek te hebben waar u na een drukke werkweek of tijdens vakanties heen kunt gaan om het hectische dagelijkse leven even te verruilen voor pure ontspanning? Een eigen stek waar u zich helemaal thuis voelt, waar u heen kunt gaan wanneer het u uitkomt.

Bekijk

Goed nieuws voor Belgen met een tweede verblijf in het buitenland

Belgen met een tweede verblijf in het buitenland worden op vandaag anders en veelal zwaarder belast dan Belgen met een tweede verblijf in eigen land. Door deze ongelijke behandeling schendt België één van de basisprincipes van de EU: het vrije verkeer van kapitaal. België werd hiervoor in het verleden al veroordeeld door het Europees Hof van Justitie. Tot op vandaag werd de interne wetgeving hieromtrent echter niet aangepast. Na een tweede recente veroordeling van het Hof van Justitie, dringt een aanpassing van de Belgische wetgeving zich op.

Bekijk

Het rendement van een tweede verblijf

Wat brengt een vakantiewoning in het buitenland op? Het is niet makkelijk om hier een eenduidig antwoord op te krijgen. Het hangt er ten eerste van af of het beloofde rendement bruto of netto is. En dan nog worden er verschillende methodes gehanteerd. Het is sowieso belangrijk dat je je niet blindstaart op cijfers

Bekijk

Bereken het rendement van uw vastgoedinvestering

Het rendement van een vastgoedinvestering becijferen is meer dan alleen maar wat huurinkomsten afzetten tegen een lijst met kosten. Met een nieuwe tool helpt De Tijd u om uw bakstenen spaarpot in kaart te brengen en de opbrengst ervan te berekenen.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden