Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Belvilla

U wilt een vakantiehuis kopen en bent benieuwd naar de verhuurmogelijkheden? Uw huis verhuren via Belvilla betekent dat alles met zorg en aandacht voor u wordt geregeld. Met ruim 35 jaar ervaring is Belvilla dé specialist in de online verhuur van vakantiehuizen. Als marktleider in de Benelux verzorgen wij de verhuur van meer dan 20.000 vakantiehuizen, in 22 verschillende landen.

De full-service oplossing van Belvilla

Als u besluit om uw tweede huis als vakantiehuis te verhuren, dan wilt u dit natuurlijk snel onder de aandacht brengen van potentiële gasten. Aan u de keuze om de verhuur zelf te doen, door bijvoorbeeld een eigen website te bouwen of een advertentie te plaatsen op een advertentieplatform voor vakantiehuizen. In beide gevallen betekent het dat u zelf veel moet regelen. Denk aan de presentatie van uw huis (foto’s, huisbeschrijving), het bijhouden van de boekingen op de huiskalender, maar ook het contact met gasten zoals het afhandelen van betalingen, eventuele klachten en schades.
Heeft u hier geen tijd voor of geeft u die rompslomp liever uit handen? Verhuren via Belvilla betekent dat het volledige traject van promotie tot boeking en verdere afwikkeling met gasten voor u wordt gedaan. Ook zaken als schadeverzekeringen zijn bij ons goed geregeld en eventuele klachten worden door Belvilla afgehandeld.

Laat u adviseren door onze verhuurexperts

Naast een groot bereik van potentiële vakantiegangers, beschikt Belvilla over uitgebreide kennis van de verhuurmarkt. In heel Europa. De verhuurexperts van Belvilla kunnen u uitstekend adviseren, zelfs voordat u besluit uw droomhuis te kopen. Wilt u bijvoorbeeld weten wat een woning aantrekkelijk maakt voor verhuur, hoe u maximaal rendement behaalt of welke verhuurprijs u voor uw tweede woning kunt vragen? Loop dan langs bij de Belvilla stand (nummer 221) of neem contact op via verhuur@belvilla.nl.

www.belvilla.nl/verhuren

Gerelateerde berichten

Bekijk

Een tweede verblijf verhuren voor rendement

Investeren in een tweede verblijf is populair. Als je op het punt staat om in een vakantiehuis te investeren, neem dan zeker even de tijd om na te gaan wat je rendement kan zijn. In de meeste gevallen is het bezit van een vakantiehuis financieel voordelig en dus een verstandige beslissing.

Bekijk

Nieuwe BTW-plicht bij gemeubileerd verhuren

Als u een gemeubelde vakantiewoning verhuurt en daar een bijkomende dienst verleent, moet u 6 procent btw aanrekenen. Behalve extra administratie levert dit ook voordelen op.  

Bekijk

4 redenen om een vakantiewoning te kopen in Nederland

Vroeger kochten Belgen en Nederlanders vaak een tweede woning in Frankrijk, Spanje of in een ander zonnig vakantieland. De laatste tijd kiezen steeds meer mensen voor een vakantiehuis in eigen land. Wij zetten vier goede redenen op een rijtje voor een vakantiehuis in België of Nederland.  

Bekijk

Appartementen aan de kust populairder dan ooit

Door de coronacrisis kozen veel mensen de voorbije jaren voor een tweede verblijf aan de kust. De stormloop nam af na de zomer van 2021. Toch vonden eind 2021 nog steeds 13,4% meer transacties plaats dan voor de pandemie. Het is duidelijk: appartementen aan de kust blijven in trek.  

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden