Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Algorfa

Alicante, Spanje

€ 138.300

Woonoppervlakte 71m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Ontdek een gloednieuwe woonervaring in Algorfa met onze betoverende nieuwbouwwijk, waar 41 stijlvolle appartementen en penthouses op je wachten. De woningen bestaan uit appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, met 1 of 2 badkamers, open keuken met zithoek, inbouwkasten. De moderne penthouses hebben een eigen solarium. Het comfort strekt zich uit tot in elk detail, met pre-installatie van warm/koud airconditioning voor het perfecte binnenklimaat, en een keuken en front in compact PVC met een mix van wit en houtlaminaat voor een tijdloze uitstraling. Duurzaamheid staat centraal met een energielabel A, terwijl optionele ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen beschikbaar zijn voor extra gemak. Stap buiten en ontdek een wereld van ontspanning en recreatie met toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en een fitnessruimte op het terrein. Algorfa verwelkomt je met zijn traditionele charme en moderne faciliteiten, ideaal gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum, scholen en de gerenommeerde golfbaan La Finca. En als kers op de taart ben je slechts 15 minuten verwijderd van prachtige stranden en ziekenhuizen, en een korte 35 minuten rijden naar de luchthaven. Maak je klaar om het beste van het Spaanse leven te ervaren in Algorfa.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464365

ID makelaarNB-16414

Prijs€ 138.300

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3169

Plaats Algorfa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

CostaBlancaWoningen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning