Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

CostaBlancaWoningen

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

CostaBlancaWoningen
Calle Rigoletto, 10
03189 Orihuela
Spanje
+34 722 59 71 11
http://www.costablancawoningen.com/
Standnummer - 220

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Frederic Van Der Mersch

Adviseur

Over CostaBlancaWoningen

Costa Blanca Woningen werkt samen met talrijke makelaars en bouwpromotoren in Spanje en België. Hiermee kunnen we u de beste woningen aanbieden. Van nieuwbouw tot grond en bestaande bouw, etc. Ons eigen werkterrein ligt met name in heel de Costa Blanca en de Costa Calida. Hier zijn we in staat toegang te bieden tot vrijwel alle huizen die daar te koop staan. Ook weten we voor de Costa Blanca als eerste waar de koopjes te vinden zijn. Voor woningen, huizen, appartementen en villa’s in en rond de plaatsen Orihuela Costa, Playa Flamenca, Cabo Roig, La Zenia, Punta Prima, Mil Palmeras, Villamartin, Campoamor, Las Ramblas, Los Dolses, Torre de La Horradada, Pilar de la Horradada, San Miguel, Las Colinas, Torrevieja, Valencia, Altea, Alcicante bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u buiten de Costa Blanca of Costa calida dan verwijzen we u graag door naar een collega makelaar.

Deze makelaar is aangesloten bij

Logo BIV IPI

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod CostaBlancaWoningen

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden