Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Ossiacher See

Karinthië, Oostenrijk

€ 159.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Deze vakantiewoning van 9 meter lang, 4,5 meter breed en 3,5 meter hoog oogt en voelt bij de eerste indruk al als thuis. De kleur antraciet versterkt de kwaliteitsrijke uitstraling van deze 2-persoons vakantiewoning nog meer, net als de houtlookelementen die aansluiten bij de bosrijke omgeving. Het terras, waar u vanuit de living zo opstapt dankzij de schuifdeuren, staat verder garant voor een mooi uitzicht over de Ossiacher See en de omringende bergflanken. Dit terras, dat rondom de vakantiewoning wordt gebouwd, is gemaakt van geïmpregneerd dennenhout.Qua interieur is de voornaamste blikvanger de master bedroom die niet alleen ruim is, maar ook verrijkt is met een ligbad en meer dan genoeg kastruimte biedt. Buiten een reguliere kast zijn er in deze ruimte ook hangkasten om kleding op te bergen en er staat een nachtkastje. U kunt bovendien vanuit deze slaapkamer via een aparte toegangsdeur het terras betreden.Ook de woonkamer is ruim te noemen met een royale zit- en loungehoek en een fraaie open keuken met kookeiland. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en vriezer, een ingebouwde magnetron en oven en een afzuiging boven de kookplaat. Een fraaie garderobe in de hal tussen de slaap en woonkamer bevestigt de algemene indruk van deze vakantiewoning. Aan de andere kant van de garderobe is de complete badkamer gesitueerd die is ingericht met een ruime douchecabine, toilet en wastafel met fontein en spiegel.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID462517

ID makelaarFOS136

Prijs€ 159.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning