Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

EuroParcs Verkoop

19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent

EuroParcs Verkoop
Kampheuvellaan 34
7351DA Hoenderloo
Nederland
+31 88 070 8090
https://www.europarcs.nl/
Standnummer -

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
10+

Beursdeelnames

Deze aanbieder heeft meer dan 10x deelgenomen aan de Second Home Beurs in Nederland en/of België. Deze award geeft aan dat deze aanbieder langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2003

Medewerkers

Over EuroParcs Verkoop

Informeren en inspireren, verwonderen en verrassen. Dat is wat EuroParcs Group doet, elke dag weer, bij zijn eigenaren en gasten. Onze kracht zit hem deels in een brede core business die de volgende kerntaken omvat: de (her)ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur van deze tweede woningen aan particuliere en zakelijke gasten. Een andere sterkhouder is ons brede productaanbod, van glamping-tenten en chalets tot stenen vakantiewoningen, waarmee wij ons in de markt presenteren én onderscheiden. Wij kennen een sterke bedrijfsgroei, omdat we in de drietrapsraket van (her)ontwikkeling, verkoop en verhuur naar de Europese top, zorgvuldige keuzes maken vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Wij willen in onze visie en dienstverlening dicht bij ons DNA blijven als oer-Nederlands bedrijf maar tegelijkertijd onze vakantieparken, onze vakantiewoningen en ons personeel doorontwikkelen naar onze internationale ambities. Daarin slagen we in, mede omdat EuroParcs in 2019 een samenwerkingsverband is aangegaan met investeringsmaatschappij Waterland Private Equity Investments hetgeen ons de nodige slagkracht heeft gegeven. Met meer dan 60 vakantieparken, verspreid over Nederland, Bonaire, Duitsland, België en Oostenrijk is EuroParcs inmiddels toonaangevend in Nederland en snel groeiend daarbuiten.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod EuroParcs Verkoop

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden