Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Poort Van Zeeland

Zuid-Holland, Nederland

€ 319.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Groot maar toch knus, dat kenmerkt deze dubbellaagse vakantiewoning die qua aankleding past bij de eisen die grotere groepen stellen. Denk hierbij aan een grote living met een grote tafel om gezellig samen te dineren en spelletjes te spelen. Ook is de open keuken ruim en van alle gemakken voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang dan wel trap waar de vijf slaapkamers en beide badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht. Deze vakantiewoning onderscheidt zich echter ook anderszins. Een blikvanger is namelijk ook de grote tuin met terras waar het bij mooi weer heerlijk toeven is. Omdat dit type verder voldoet aan alle duurzaamheidseisen anno nu, van de toepassing van duurzaamheidsarme materialen en 100 procent isolatie tot de aanwezigheid van dubbele beglazing, is deze recreatiewoning ook in de wintermaanden altijd lekker warm. Zowel in de letterlijke als in de figuurlijke betekenis welteverstaan!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID462488

ID makelaarPVZ7

Prijs€ 319.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning