Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Biggesee

Duitsland

€ 299.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Sauerland is een chalet van 80 vierkante meter. De master bedroom is bijzonder ruim met veel ruimte rond het bed. De grote badkamer is uitgerust met een inloopdouche. De gangen en de twee andere slaapkamers zijn ook iets ruimer en luchtiger dan de andere vakantiehuizen in dit vakantiepark. De lichte woonkamer met open keuken is royaal bemeten en biedt een grote familie of groep voldoende ruimte om samen te zijn. Het terras, dat bijzonder ruim is voor dit type huis, nodigt uit tot gezellige barbecue-avonden. Het huis heeft twee privéparkeerplaatsen. Alle kamers zijn gemeubileerd op het moment van aankoop.Alle gebouwen voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit Energie (GEG) ten tijde van de bouwvergunning. De afbeelding van het energiecertificaat op de website is een voorbeeld van een energiecertificaat (voorbeeldmodel Attendorn). De individuele certificaatwaarden verschillen afhankelijk van de grootte van het huis en de locatie.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID436304

ID makelaar6o7Kx8TlZk9QYu6pNjH832

Prijs€ 299.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats EuroParcs Biggesee

Land Duitsland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning