Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Belgisch Paviljoen schittert op Second Home Expo in Gent

Op 9 en 10 maart a.s. is er in Flanders Expo Gent de jaarlijkse voorjaarstraditie voor toekomstige tweede verblijvers met de Second Home Expo.

Met meer dan 90 standhouders uit ruim 20 landen, biedt deze beurs een uitgelezen kans om je te verdiepen in binnen- en buitenlands vastgoed. Van de glinsterende kusten tot de rustieke Ardennen, het spectrum is breed en boeiend. Maar dit jaar is er een gloednieuwe toevoeging die de aandacht trekt: het Belgisch Paviljoen, een initiatief van 2HB en de beursorganisatie.

Belgisch Paviljoen

Het Belgisch Paviljoen vormt een mijlpaal in de geschiedenis van de Second Home Expo. Voor het eerst kunnen bezoekers zich laten onderdompelen in de diversiteit van Belgische tweede verblijven, rechtstreeks op de beursvloer. Dit innovatieve concept is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen 2HB, een toonaangevend online platform voor tweede verblijven in België en de organisatoren van Second Home Expo.

2HB, een Limburgs bedrijf dat sinds 2016 actief is, staat bekend om zijn op maat gemaakte promotie van vastgoedprojecten en onafhankelijk advies. Het Belgisch Paviljoen weerspiegelt hun visie om de Belgische tweede verblijven een centraal podium te bieden waar potentiële kopers en investeerders ze kunnen ontdekken.

Het aanbod in het Belgisch Paviljoen is divers en uitgebreid, met projecten van de kust tot de Ardennen, van Limburg tot de Kempen, en zelfs investeringsmogelijkheden in Brussel. Deze unieke mix weerspiegelt de veelzijdigheid van het Belgische vastgoedlandschap en biedt bezoekers een breed scala aan opties om te verkennen.

 Belgisch-Paviljoen-Second-Home-Expo-in-Gent2

Second Home Expo

Naar verwachting zal het Belgisch Paviljoen een vaste waarde worden op de Second Home Expo in Gent, met plannen om dit in de najaarseditie voort te zetten. De interesse van potentiële deelnemers is nu al groot, getuige de snelle boekingen voor de komende editie in oktober met een nog groter Paviljoen.

Mis deze primeur niet! Bezoek het Belgisch Paviljoen op de Second Home Expo in Gent op zaterdag 9 en zondag 10 maart, van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Gerelateerde berichten

Bekijk

Vakantiewoning kopen aan de Belgische kust

We nemen je mee in de wereld van vakantiehuizen aan de Belgische kust: populaire plaatsen en type vakantiewoningen

Bekijk

Krediet bij Belgische bank voor buitenlands vakantieverblijf

Hoe zit het met geld lenen voor een buitenlands vakantieverblijf bij een Belgische bank? Ontdek de mogelijkheden

Bekijk

Wat is een NIE-nummer?

Waarom heb je het nodig en hoe vraag je het aan? Wat is het verschil met het NIF-nummer? Wij zetten het op een rij

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden