Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in SAN MIGUEL DE SALINAS

Alicante, Spanje

Vanaf € 189.900

Woonoppervlakte 65m2
Perceeloppervlakte 83m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Fantastisch nieuw project in San Miguel de Salinas, net gelanceerd dus profiteer nog snel van de laagste prijzen, ze zullen snel gaan!

San Miguel de Salinas is een charmant stadje in de provincie Alicante in Spanje, bekend om zijn schilderachtige landschappen, gastvrije gemeenschap en aangename klimaat onder andere door de aanwezigheid van de befaamde zoutmeren nabij. De nabijgelegen Sierra Escalona bergen en het weelderige platteland bieden daarnaast uitstekende mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen.

De Costa Blanca Zuid waar San Miguel de Salinas is gelegen, heeft een mediterraan klimaat met milde winters en warme, zonnige zomers, waardoor het een ideale plek is voor mensen die het hele jaar door van een zonnige en gematigde omgeving houden.

Het stadje heeft een fijne mix van vriendelijke inwoners en een groeiende expat-bevolking, die zorgt voor een levendige sociale scène met verschillende culturele evenementen en activiteiten het hele jaar door. Daarnaast ligt de kust nabij, op slechts een klein eindje rijden (ca. 15 min.) vindt u de prachtige stranden aan de mediterrane kustlijn van Costa Blanca, met kristalhelder water en zandstranden.

Het project Samsara

Het kleinschalig opgezet laagbouw project Samsara biedt appartementen met 2 of 3 slaapkamers, op de begane grond met voor- en achtertuin, of op de 1e etage met terras en daarboven nog een groot dakterras.
Afhankelijk van het appartement kunt u genieten van uitzicht op de omliggende bergen en het platteland of het zwembad.

Er zijn twee gemeenschappelijk zwembaden en een tuin voor alle bewoners te gebruiken en ideaal voor zowel kinderen als volwassenen om te genieten van zon en water.

De locatie en de appartementen zelf lenen zich goed voor zowel de vakantiegangers alsook golfliefhebbers en investeerders! Informeer nu naar de huidige beschikbaarheid.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465929

PrijsVanaf € 189.900

Bouwjaar 2025

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Adres

Adres Calle Vivaldi 27

Postcode 03193

Plaats SAN MIGUEL DE SALINAS

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning