Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Ehrwald

Tirol, Oostenrijk

€ 275.000

Woonoppervlakte 51m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

In het hart van Ehrwald, direct naast de golfbaan en in de directe omgeving van het bekende skigebied Ehrwald, zijn hoogwaardige flats en appartementen met een fantastisch uitzicht op de Zugspitze en het omliggende bergpanorama gebouwd.

Flat WP 1 ligt op de begane grond van het moderne wooncomplex en is hoogwaardig ingericht met speciale aandacht voor gezelligheid.

Het perfect ontworpen appartement heeft 51,25 m² woonoppervlak, dat als volgt is verdeeld: hal, slaapkamer, een badkamer en een woon-eetkamer. De woonkeuken is uitgerust met grote panoramische ramen en is daardoor bijzonder licht.

Op de begane grond van het huis is er een wellnessruimte met een overdekt infinity zwembad, een Finse sauna, bio-sauna en infraroodcabine, regendouche en een ontspanningsruimte voor volledige ontspanning.

Een fotovoltaïsch systeem en een luchtwarmtepomp worden geïnstalleerd in de Zugspitz Residence voor een alomvattend gevoel van welzijn. Deze technologie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de klimaatbescherming en is bovendien goedkoop in onderhoud. De zelf opgewekte elektriciteit kan niet alleen worden gebruikt voor huishoudelijke apparaten, maar in combinatie met de warmtepomp ook voor het verwarmen van het gebouw of het opladen van een elektrische auto.
Het aspect van milieubescherming is ook erg belangrijk voor ons. In tegenstelling tot conventionele energiecentrales stoten deze systemen geen CO2 uit die schadelijk is voor het klimaat en zijn ze dus 100% klimaatneutraal.

De flat kan worden gebruikt als kapitaalinvestering, hoofd- of tweede woning.

Aankoopprijs per parkeerplaats € 15.000

Incidentele aankoopkosten:
Volgens toeslag en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1% inschrijfkosten kadaster
3% plus BTW Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Economische/familiale relatie:
Wij vestigen uw aandacht op het bestaan van een nauwe familie- en zakelijke relatie tussen de verhuurder en de makelaar.

Locatie

Dit glanzende nieuwbouwcomplex ligt majestueus aan de voet van de imposante Zugspitze en is genesteld in het bruisende hart van de pittoreske Tiroler Zugspitz Arena. Ehrwald, een betoverende toeristische gemeente met ongeveer 2.666 inwoners, verheft zich trots op een hoogte van ongeveer 1.000 meter boven de zeespiegel en betovert bezoekers met een panorama dat de zintuigen betovert. De ultramoderne liften zijn een echt hoogtepunt en maken skiën en snowboarden tot een onvergetelijke ervaring. Maar Ehrwald ontvouwt ook zijn magie in de zomer en trekt bergbeklimmers, wandelaars, mountainbikers en golfers naar het rijk van de eindeloze mogelijkheden. De gemeente is een levendig centrum van activiteit dat zijn inwoners en gasten verwent met een eersteklas infrastructuur. Ehrwald - een plaats die zijn plaats in de harten van de mensen zal veroveren en altijd uitnodigt om te blijven hangen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465904

Prijs€ 275.000

Bouwjaar 2022

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Adres

Adres Bahnhofstraße 5

Postcode 6632

Plaats Ehrwald

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning