Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Dombovar

Hongarije

€ 98.999

Woonoppervlakte 105m2
Perceeloppervlakte 1.608m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Het betreft een kortgeleden gerenoveerde woning en het woongedeelte heeft een nieuw dak, 30 cm dikke isolatie, nieuwe waterleiding en nieuwe elektriciteit, nieuwe kunstsoft ramen waarvan diverse voorzien zijn van horren en rolluiken, nieuwe deuren, nieuwe keuken met apparatuur, badkamer met inloopdouche etc. Woning is helemaal klaar om door u bewoond te gaan worden./p>p>U komt de woning binnen het terras en stapt dan in woonkamer / keuken. Aangrenzend zijn twee slaapkamers en de badkamer./p>p>Naast de keuken is er een wasplaats met toilet, vanwaar men in de schuur/garage komt. Deze ruimte moet nog afgemaakt worden en heeft de mogelijkheden om hier een gastenverblijf, woonruimte of iets van te maken, maar ook een werkplaats zou prima kunnen./p>p>Het perceel is 1.608 m2 groot en deze is via twee grote poorten bereikbaar vanaf de doodlopende straat. Tuin is geheel omheind en daar treft u nog de houtopslag en een aantal open vroegere stallen./p>p>Elektra (ook 380V) en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een nieuwe combiketel voor pellets of hout. Ook de boiler voor het warme water is nieuw. Telefoon en Intern aansluiten is geen probleem./p>p>De woning is gelegen aan het einde van het stadje Dombóvár. Is het op een na laatste huis aan een doodlopende weg. Grenst aan twee straten en aan de linker kant is er een fabriek waar u helemaal geen last van gaat hebben. Ze verkopen en doen de service aan landbouwvoertuigen. Het kan zelfs het voordeel hebben van sociale controle./p>p>Dombóvár is een stad waar u alle inkopen prima kunt doen, maar ook een leuk terras of restaurant kunt bezoeken. Winkels, hospitaal, restaurants, dierenkliniek etc. zijn bereikbaar binnen 1 km afstand. Ook de thermaal baden van Gunaras op 1 km./p>p>Hier woont u met alle gemakken vlakbij en toch in alle rust en ruimte./p>p>De woning wordt met meubilair verkocht. Nagenoeg alles wat u op de foto’s ziet kan blijven staan. Een bed, commode en de salontafel zijn inmiddels meegenomen./p>p>Prijs is in Euro/p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID465318

ID makelaar2197

Prijs€ 98.999

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Dombovar

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning