Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Château-d’Œx

Zwitserland

€ 1.000.000

Woonoppervlakte 160m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Groot familie-hoekappartement (duplex) met 4 slaapkamers, 4 badkamers, 2 garages en groot terras en balkon op de zonzijde met prachtig vrij en uitgestrekt uitzicht.

Begane grond (straatzijde): Hal met bergkast. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Gang met slaapkamer en badkamer met ligbad/douche, toilet en wastafel. Woonkamer met tegelvloer en dubbele openslaande deuren naar groot balkon ca.17 m². Via de eethoek naar half open keuken met 2x keramische kookplaat, 2x oven, vaatwasmachine en 2x koelkast. Slaapkamer met ingebouwde kastenwand. Trap naar benedenverdieping (tuinzijde): tevens rechtstreeks bereikbaar via souterrain en parkeerkelder. Hal. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Slaapkamer. Woonkamer met dubbele openslaande deuren naar groot terras (deels overdekt) ca. 40 m² op de zonzijde met prachtig uitzicht. Slaapkamer.

Bijzonderheden: - bouwjaar ca. 2001 uitstekende staat van onderhoud - woonoppervlak appartement ca. 160 m² - terras ca. 40 m² - balkon ca. 17 m² - isolatieglas en vloerverwarming in gehele appartement - begane grondvloer met parketvloer - benedenverdieping met vloertegels - ideale familie woning met 4 ruime slaapkamers en 4 badkamers. - terras en balkon gelegen op de zonzijde - prachtig vrij en uitgestrekt uitzicht - 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage - 2 privé bergingen - Skiliften in Rougemont op ca. 6 km - autosnelweg op ca. 30 km (Bulle /A12) - GoldenPass Express loopt vanuit Montreux via Château d’Oex naar Gstaad met een stop bij station La Pallaz op ca. 6 minuten lopen van het appartement.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464807

Prijs€ 1.000.000

Bouwjaar 2001

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Rte de Sur les Riaux 40

Postcode 1660

Plaats Château-d’Œx

Land Zwitserland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Smaal Swiss Immo

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning