Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Barcs

Hongarije

€ 24.358

Woonoppervlakte 60m2
Perceeloppervlakte 1.881m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>Dit is een mooie woning voor de zomermaanden. Gelegen in de wijn gaarden bij de stad Barcs en daarom te koop via een langere procedure die tot 8-9 maanden kan duren. Dat is wel even goed om te weten./p>p>De woning si in 2022 nog gerenoveerd en is helemaal up-to-date./p>p>In de woning een woonkamer, slaapkamer (beneden), keuken en badkamer. Alles is er, maar niet heel groot. Uiteraard ook de veranda van waar u heerlijk kunt zitten./p>p>Het perceel is 1.881 m2 groot./p>p>Er is elektra en water komt uit de eigen put. Voor de afwatering is er een nieuwe 4 m3 grootte septic tank. Voor de verarming is er de houtkachel en u heeft niet veel te stoken vanwege de goede isolatie. Telefoon en internet kan worden aangesloten./p>p>Deze woning gaat u vinden in het wijngebied Középrigóc bij de stad Barcs. Hier kunt u rustig wonen en toch genieten van de stad. Alle mogelijkheden snel in de buurt en toch rust en ruimte./p>p>Woning van goede kwaliteit, midden in de natuur./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464783

ID makelaar2196

Prijs€ 24.358

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Barcs

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning