Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

Vanaf € 164.000

Woonoppervlakte 38m2
Perceeloppervlakte 39m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Welkom bij IVY Gardens 2 van SAMANA Developers, een uniek en spannend project dat het beste van het stadsleven combineert met de rust en schoonheid van de natuur. Het is een exclusieve community die is ontworpen voor mensen die de fijnere dingen in het leven waarderen en op zoek zijn naar een toevluchtsoord om thuis te noemen.

Bij IVY Gardens 2 by SAMANA Developers geloven we dat de natuurlijke wereld een essentieel onderdeel is van ons dagelijks leven en een integraal onderdeel van ons huis zou moeten zijn. En daarom heeft de ontwikkelaar veel groen en open ruimtes in het project opgenomen, waardoor je elke dag de kans krijgt om in contact te komen met de natuur. Van gemeenschappelijke tuinen tot wandelpaden, er is altijd wel een groene ruimte om te verkennen en van te genieten.

- Studio                        165.000,-
- 1 Slaapkamer            240.000,-
- 2 slaapkamer            367.000,-

8,5 jaar betalingsplan

Afwerking en materialen
Luxe afwerkingen en slimme thuissystemen

Keuken en apparaten
Hoogwaardige Duitse apparaten

Inrichting
Nee

Locatiebeschrijving en voordelen
Dubailand is een uitgestrekte en diverse gemeenschap in Dubai en biedt een veelheid aan entertainment-, vrijetijds- en woonmogelijkheden. Deze levendige gemeenschap staat bekend om zijn brede scala aan attracties en ervaringen, waardoor het een unieke bestemming is die geschikt is voor bewoners en bezoekers van alle leeftijden. In het hart van Dubailand vindt u het uitgebreide aanbod aan entertainment- en vrijetijdsbestemmingen van wereldklasse. De gemeenschap herbergt talloze themaparken, waaronder Dubai Parks and Resorts, met Legoland, Motiongate, Bollywood Parks en de meeslepende waterparkervaring van Legoland Water Park.

Deze attracties bieden eindeloos plezier en entertainment voor gezinnen en creëren onvergetelijke ervaringen voor zowel kinderen als volwassenen. Dubailand beschikt ook over een verscheidenheid aan sportfaciliteiten en buitenruimtes, die tegemoetkomen aan de behoeften van sportliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een actieve levensstijl. De gemeenschap herbergt gerenommeerde golfbanen, tennisbanen, fietspaden en uitgestrekte parken, die mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten en ontspannende bezigheden.

Naast het entertainment- en recreatieaanbod beschikt Dubailand over een breed scala aan winkels en eetgelegenheden. Bewoners en bezoekers kunnen levendige winkelcentra, bruisende souks en gastronomische restaurants verkennen die een breed scala aan gerechten bieden. Van internationale merken tot lokale boetieks, de gemeenschap biedt een schat aan winkelervaringen, waardoor bewoners toegang hebben tot een verscheidenheid aan winkelkeuzes. Dubailand is niet alleen gericht op entertainment en vrije tijd, maar legt ook de nadruk op educatie en culturele verrijking.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID464583

PrijsVanaf € 164.000

Bouwjaar 2027

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Adres

Adres Al Barsha South

Plaats Dubai

Land Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning