Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in White River

Zuid-Afrika

€ 395.000

Woonoppervlakte 411m2
Perceeloppervlakte 10.000m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Luxe geherdefinieerd: Een oase van 411 m² met wijdse vergezichten, gelegen in een prachtige wildlife estate in Zuid-Afrika, op 45 min van het wereldbekende Kruger National Park. De villa is gelegen op een eigendom van 10.000 m² met veel privacy en zonder directe buren.

Ontdek het toppunt van verfijnd wonen in deze uitgekiende villa met 3 slaapkamers, elk met een eigen badkamer waarvan twee met buitendouche. Naast de 3 ruime slaapkamers zijn er ook nog twee slaapkamers die momenteel fungeren als (tv) lounge, en kantoorruimte.

Een naadloze fusie van strak design en ruime leefruimtes wacht op u, met geïntegreerde woon-, eet- en keukenruimtes badend in natuurlijk licht. Bewonder het uitzicht op de vallei vanuit elke kamer, terwijl hoge ramen de schoonheid van de natuur omlijsten.

Geniet van het buitenleven op het ruime overdekte terras, met aansluitend verwarmd zwembad en zonnedek. Dit toevluchtsoord in Likweti Wildlife Estate wacht op u - waar luxe en natuurpracht samenkomen.

Neem een kijkje op https://likweti.co.za/ voor meer details over het domein (kopieer en plak de link in uw webbrowser).

Deze woning is uitgerust met hoogwaardig badkamer- en sanitairmeubilair van Duravit en Hansgrohe.

De gastronomische keuken is een paradijs voor menig hobbykok. Uitgerust met premium apparatuur van Miele geïntegreerd rondom een praktisch en ruim keukeneiland, is het een canvas voor culinaire creaties. Europees design verweven met de Afrikaanse rust - een perfecte setting om blijvende herinneringen te creëren. De bijkeuken en de inloop voorraadkast maken het geheel compleet.

De slaapkamers zijn oases van comfort, stijl en rust. De grote dubbelglazen ramen omlijsten het adembenemende uitzicht op de omgeving. Word wakker met de zachte gloed van de zon met zicht op de grazende antelopes voor de deur.

U kan uw vakantiewoning met gerust hart achter laten dankzij de aanwezige hospitality service op het domein zelf, neem een kijkje op https://safaristays.co.za/ voor meer informatie. Ook voor eventuele verhuringen van de woning wordt er een zorgeloze service aangeboden.

Kruger International Airport bevindt zich op 20 min van de Estate en is 30 min vliegen van Johannesburg. Dit zorgt voor een vlotte verbinding van alle internationale vluchten.

De woning kan tevens volledig gemeubileerd aangekocht worden.

Bekijk de villa in 3D door de volgende link te kopiëren in uw webbrowser: https://my.matterport.com/show/?m=BpmX7VtnWV7&brand=0&nt=1

Neem vandaag nog contact met ons op om alle eventuele vragen te beantwoorden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID463371

Prijs€ 395.000

Bouwjaar 2015

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Likweti Estate - Hills Loop - House nr 06

Postcode 1240

Plaats White River

Land Zuid-Afrika

Aangeboden door:

Peggy Janssens

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning