Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zutendaal

België

€ 378.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 450m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Luxe 6-persoons recreatiewoningIncl. schitterende pergola met tuinset en ligbeddenVast netto rendement van 5% t/m 31 december 2034Welkom in het idyllische Landal Mooi Zutendaal, gelegen in het hart van Belgisch Limburg, waar de prachtige natuur van de groenste provincie van Vlaanderen samensmelt met luxe en comfort. Dit gloednieuwe object wordt nu te koop aangeboden. Een waardevaste investering, die je niet wilt mislopen!Landal Mooi Zutendaal
In het hart van Belgisch Limburg, aan de rand van het gezellige dorp Zutendaal ligt Landal Mooi Zutendaal. Het park is onlangs uitgebreid met diverse nieuwe woningen om nog beter aan de vraag van de gasten te kunnen voldoen. Op het park en in de omgeving is van alles te doen en te beleven. De ligging in de groenste provincie van Vlaanderen en de architectuur van de recreatiewoningen maken Mooi Zutendaal een aantrekkelijke vakantiebestemming.Stap de woning binnen
Deze 6-persoons luxe recreatiewoning belooft een onvergetelijk verblijf. De woning beschikt over een lichte en gezellige zithoek met drie grote glazen openslaande deuren die uitkomen op een ruim terras met pergola. Daarnaast vind je een volledig uitgeruste open keuken met kookeiland, voorzien van moderne inbouwapparatuur. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een heerlijke ruime sauna met douche, biedt deze woning alle comfort die je nodig hebt. De pergola op het terras, compleet met tuinset en ligbedden, nodigt uit tot ontspanning en genieten van de rustige omgeving. Geniet van de vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 450m² eigen grond, met een pannengedekte gevel van thermowood die zorgt voor een warme en rustieke uitstraling. Met drie ruime slaapkamers, drie toiletten, en badkamers met inloopdouches en zelfs een ligbad, is deze woning een ware oase van luxe.

Rendement en eigen gebruik
Als eigenaar ontvang je een gegarandeerde netto rendement van 5% tot 31 december 2034. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 3 weken per jaar (m.u.v. vakantieperiodes/hoogseizoen) gebruik te maken van de woning. Ook kent Mooi Zutendaal een last minute regeling voor maximaal 21 dagen per jaar voor reserveringen die gemaakt worden binnen 7 dagen voor aankomst.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID459777

ID makelaar102029

Prijs€ 378.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Patio Ja

Adres

Adres Gijzenveldstraat 75

Postcode 3690

Plaats Zutendaal

Land België

Regio Limburg en Ardennen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning