Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Santa Rosalía Resort

Murcia, Spanje

€ 460.000

Woonoppervlakte 113m2
Perceeloppervlakte 230m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

3 slaapkamer villa met privé zwembad in de Costa Calida. Een prestigieus project van moderne vrijstaande villa’s en prachtig ontworpen, gelegen in het prestigieuze Santa Rosalia Lake & Life Resort gelegen in de provincie Murcia. De villa’s hebben drie slaapkamers en vier badkamers. De woonkamer heeft een open plan living en vanuit deze woonkamer en door de grote glazen schuifdeuren is er een directe verbinding naar het zwembad. Wat deze woningen extra bijzonder maakt is de ruime onderbouw waar heel veel mogelijkheden te creëren zijn en het ruime dakterras met prachtig uitzicht.Santa Rosalia Lake & Life Resort ligt tussen het populaire Mar Menor Golf Resort en het strand van Los Alcázares. Het complex heeft de grootste lagune van Europa en beschikt ook over stranden, strandbars en sportfaciliteiten. Dit is één van de grootste ontwikkelingen in Spanje  en belooft een uitstekende vakantiebestemming te worden.De moderne villa’s komen met percelen van 337 m2, allemaal met 3 slaapkamers en 3 badkamers. De bebouwde oppervlakte is 119 m2. De villa´s zijn inclusief met inbouwkasten, domotica systeem, airco, vloerverwarming in de badkamers, binnen & buiten verlichting.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID458840

ID makelaarSRAM-1

Prijs€ 460.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Santa Rosalía Resort

Land Spanje

Regio Murcia

Bekijk profiel

Aangeboden door:

DroomHuisSpanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning