Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Samokov

Bulgarije

€ 85.000

Woonoppervlakte 70m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping van de zeven. De totale oppervlakte van het huis is 70,06 m², waarvan 20,37 m². standaard rummte. Het appartement ligt op het zuidwesten met uitzicht op Rila en de skipistes van Borovets. Het appartement wordt te koop aangeboden gedeeltelijk gemeubileerd! De badkamer heeft een ligbad. Het complex is in 2023 volledig gerenoveerd en is de ideale optie voor een tweede huis, waarbij de voordelen van een vakantiewoning – geschikt voor een wintervakantie in de bergen, en een woning voor gebruik het hele jaar door gecombineerd worden! Op het grondgebied van het complex bevindt zich een aangrenzende parkeerplaats met een capaciteit van ruim 50 auto's, speeltuinen en vele andere voorzieningen. Het complex biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van het Relax Center met binnenzwembad, sauna, stoombad, ontspanningsruimte, fitnessruimte, skigarderobe - voor het opbergen van skispullen en een lobbybar.

Neem contact op hieronder:
+31 6 4367 0013
balkanvastgoed@outlook.com
balkanvastgoed.nl

Wij geven ook ondersteuning en begeleiding bij de aankoop van een woning die niet tussen ons aanbod zit. Ook kunnen wij u helpen zoeken naar een woning in de Balkan speciaal naar uw wensen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID458580

Prijs€ 85.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Jacuzzi Ja

Gemeubileerd Ja

Sauna Ja

Adres

Plaats Samokov

Land Bulgarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Balkan Vastgoed

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning