Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Marloth Park

Zuid-Afrika

€ 139.000

Woonoppervlakte 280m2
Perceeloppervlakte 3.600m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Aan de rand van het Kruger Park ligt Villa Leopards Lookout: een onder architectuur ontworpen, typisch Afrikaanse villa met vier slaapkamers en vier badkamers.

De villa, met haar karakteristieke ronde vormen en een geheel vernieuwd rieten dak, ligt op twee ruime percelen en vormt de perfecte hide-away voor jezelf en voor de vele vakantiegangers die het al jaren huren.

De villa

Aan het einde van de lange oprit is onder de bomen plek is voor meerdere auto’s. De entree bestaat uit een grote entertainment room met pingpongtafel. Het huis heeft drie grote slaapkamers met hemelbedden en ‘en-suite’ badkamers en een dubbel loftbed met een badkamer voor kinderen. De ruime keuken die de ronde contouren van het huis volgt, is voorzien van een Amerikaanse ijskast met vriezer, een magnetron, oven en gasfornuis. Het staat in open verbinding met de gezellige zitkamer met authentieke, gestuukte bank. Vanuit hier betreed je de het royale terras met splashpool, pizza-oven, bar en een echte braai. Het terras, dat veilig op de eerste verdieping bevindt, biedt uitzicht over de boomtoppen van ‘de bush’ van Marloth Park. Onder het overdekte deel met houten eettafel en stoelen geniet je tot laat op de avond van de sterren en dierengeluiden om je heen.

De ligging

Villa Leopards Lookout ligt in het populaire Marloth Park. Dit park, met privéhuizen van eigenaren over de hele wereld én dat geliefd is onder de Zuid-Afrikanen zelf, is geheel omheind en heeft een 24/7 beveiliging. In het park lopen ongevaarlijke dieren zoals zebra’s en giraffen vrij rond, ook langs het huis. In nog geen vijf minuten bereik je de Crocodile River, waar je onder het genot van een glas wijn, The Big Five kunt spotten aan de overkant in het Krugerpark.
Marloth Park heeft een klein winkelcentrum, een aantal restaurants en cafés en wellness-gelegenheden. Grote supermarkten en winkels liggen op 15 minuten rijden.

De mogelijkheden

De ingang van het Krugerpark bereik je in slechts een kwartier, waardoor spontane safari’s elke dag mogelijk zijn. In de buurt liggen meerdere golfbanen, waar je in een adembenemende omgeving een balletje kunt slaan. Dagtrips zijn onder meer mogelijk naar de Panoramaroute (Blyde RiverCanyon) en het bijzondere koninkrijkje Eswatini (voorheen Swaziland). Ook een weekendje weg naar de tropische stranden van Mozambique behoort tot de opties.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID458331

Prijs€ 139.000

Bouwjaar 2003

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres mambastreet 2112/14

Plaats Marloth Park

Land Zuid-Afrika

Aangeboden door:

Lotje Deinum

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning