Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Mol

Antwerp, België

€ 145.000

Woonoppervlakte 60m2
Perceeloppervlakte 250m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Gelegen in de Antwerpse Kempen op resort Zilverstrand een prachtige geschakelde (gelijkvloerse) bungalow. Het betreft stenen bouw op 250m2 eigen grond.
Aangezien het stenen bouw betreft, is de woning ook in het voor- en najaar comfortabel. De woning is gebouwd met duurzame materialen en derhalve onderhoudsarm.
De Belgische streek De Kempen kenmerkt zich door zijn bossen en meren. Een heerlijke streek om te wandelen, fietsen en recreëren. De stad Antwerpen ligt binnen handbereik.
Het resort beschikt over alle denkbare binnen en buiten faciliteiten (recreatiemeer met strand, binnen zwemparadijs, indoor speeltuin, restaurant/taverne, cafetaria, ijssalon, supermarkt, fietsverhuur etc.).
De 4 persoons bungalow is in 2018 bij de overname van het park door EuroParcs volledig gerenoveerd. Het betreft een onderscheidend (investering)object met een goed rendement. Eigen gebruik en/of verhuur mogelijk.

Kenmerken: ruime lichte living met pvc vloer, hoekkeuken met inbouwapparatuur. Oppervlakte woonkamer en keuken ca. 30m2. 2 slaapkamers (ouderslaapkamer met twee éénpersoonsbedden en slaapkamer met stapelbed), nette luxe badkamer met regendouche, in de woning is een separaat toilet.
Oppervlakte woning ruim 60 m2. Breedte woning 9 meter, diepte 7 meter. Oppervlakte grond ca. 250m2.

Prijs € 145.000 k.k. (BTW-vrij). Inclusief eigen grond en inventaris.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID449860

Prijs€ 145.000

Bouwjaar 2018

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Kiezelweg 17 - bungalow 102

Postcode 2400

Plaats Mol

Land België

Regio Antwerp

Regio Limburg en Ardennen

Aangeboden door:

M. Feenstra

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning