Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Sajómercse

Hongarije

€ 12.820

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>De woning biedt de hal, de woonkamer, slaapkamer, keuken met bijkeuken en badkamer./p>p>Het perceel is ongeveer 1.500 m2 groot en daar veel bijgebouween in wat minder goede staat./p>p>Voorzieningen als gas, water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er gas convectoren. Telefoon en Internet aansluitingen zijn geen probleem./p>p>In Sajómercse wonen ruim 200 mensen en het dorp is gelegen op een prachtige plek in het noorden van Hongarije. Direct in de groene natuur en het grenst aan het natuurgebied Lázbérci Tájvédelmi Körzet. Bekend door het stuwmeer in het gebied. Het water de omliggende kuststrook is beschermd gebied en prachtige omgeving. In dit gebied volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te hiken./p>p>Grotere stad is Ózd op een 20 autominuten en naar de andere kant Miskolc, maar dat is dan wel een uurtje rijden./p>p>Ook op een uurtje rijden de prachte barok stad Eger. Bekend van het gezellige centrum, de basiliek en de burcht. Iets voor Eger passeert u dan Szilvásvárad bekend van de paarden.br />Al met al een heel bijzondere omgeving/p>p>Leuke woning voor niet heel veel geld en u kunt snel wonen./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID447292

ID makelaar2158

Prijs€ 12.820

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Sajómercse

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning