Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Trevignano Romano

Lazio, Italië

€ 329.000

Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 130m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

La Frimm Magnum biedt te koop een nieuw gebouwde villa aan die een moderne levenservaring biedt met een rustieke touch. Gelegen in de residentie Le Farfalle en dus in alle rust, biedt deze ruime en nog nooit bewoonde villa een oppervlakte van 170m² verdeeld over twee niveaus met een tuin van 150m² waar we een veranda van 25m² vinden die kan worden gebruikt met vrienden en familie als recreatiegebied. De villa is uitgerust met panelen waarmee zonne-energie kan worden benut om energiekosten te verlagen. Bovendien beschikt het over een efficiënt vloerverwarmingssysteem dat tijdens de koudere maanden een optimale thermische comfort biedt en airconditioners om een aangename temperatuur te behouden tijdens de zomermaanden. Buiten heeft de villa een exclusieve parkeerplaats, wat handig parkeren garandeert. De PVC-ramen bieden uitstekende thermische en akoestische isolatie, terwijl ze tegelijkertijd de warmte en het traditionele uiterlijk van houten ramen oproepen, wat een vleugje rustieke charme toevoegt aan de esthetiek van de villa. De villa is voorzien van twee badkamers ontworpen met hoogwaardige afwerkingen en modern design. De overgebleven ruimtes die nog leeg zijn en dus de mogelijkheid bieden om de omgevingen aan te passen aan eigen smaak en behoeften bestaan uit een ruime woonkamer met open haard, een eetkeuken en drie slaapkamers.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID445152

Prijs€ 329.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Residence Le Farfalle

Plaats Trevignano Romano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning