Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Bracciano

Lazio, Italië

€ 205.000

Woonoppervlakte 113m2
Perceeloppervlakte 113m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Frimm Magnum is verheugd om te koop aan te bieden, in het centrum van Bracciano, dicht bij middelbare scholen, hogescholen, en het treinstation, een fraai gerenoveerd driekamerappartement met energieklasse B, gelegen op de eerste verdieping zonder lift, in een klein gebouw zonder condominiumkosten. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer, met toegang tot het terras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, een kleine studeerkamer, een keuken met veranda, een slaapkamer, een tweepersoonsslaapkamer ook met toegang tot het terras, en twee badkamers met douche. Het eigendom omvat een parkeerplaats en een kelder, evenals het gebruik van een groene ruimte. Bij de renovatie werden de volgende werkzaamheden uitgevoerd: nieuwe elektrische en sanitaire installaties, geïsoleerde buitenmuren met isolerend schuim in de 30 cm opening, 10 cm thermische isolatie op de muren onder de ramen en de veranda, twee stalen balken in de openingen van de woonkamer en de keuken, twee nieuwe wanden in betonblok voor de schuifdeur en het kleine badkamerraam, alle interne muren versterkt met metalen gaas, onderkanten van de twee interne balkons opnieuw gedaan met isolatie, nieuwe ramen met een U-waarde van 1,3, nieuwe deuren en vloeren, nieuwe badkamers met een douche, 4 warmtepompen, geïsoleerde elektrische rolluiken, uniek verlichtingssysteem, gepantserde deur. Mogelijkheid om een Scavolini-keuken met alle apparatuur aan te schaffen voor een extra bedrag van 5.000 euro.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID445020

Prijs€ 205.000

Bouwjaar 1970

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Adres

Adres Via Luigi Domenici

Plaats Bracciano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning