Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Bracciano

Lazio, Italië

€ 740.000

Woonoppervlakte 380m2
Perceeloppervlakte 4.000m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

De vrijstaande villa van 380 vierkante meter op 2 niveaus, omringd door het bos van Bracciano, is een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Dit huis is perfect geïntegreerd in zijn omgeving en biedt een serene toevluchtsoord weg van de chaos van de stad. Hier is een beschrijving van de villa:
Buitenkant architectuur: De villa heeft een elegant ontwerp met een gevel van natuursteen die harmonieus samensmelt met de omringende omgeving. Grote panoramische ramen bieden een volledig uitzicht op het omliggende bos. Naast de villa bevindt zich een bijgebouw van ongeveer 40 vierkante meter, volledig onafhankelijk.
Keuken: De keuken is een lichte en uitnodigende ruimte, uitgerust met moderne apparatuur en ruime werkbladen. Het is de ideale plek om heerlijke gerechten te bereiden.
Woonkamer: De woonkamer is gezellig en smaakvol ingericht, met grote ramen die een adembenemend uitzicht op de omringende natuur bieden. Het is de ideale plek om te ontspannen bij de open haard tijdens koelere avonden.
Slaapkamers: De villa heeft twee ruime tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer, een studeerkamer en nog een badkamer. De kamers zijn elegant ingericht. Een interne trap leidt naar de tweede verdieping, waar we nog twee tweepersoonsslaapkamers vinden, waarvan één met een eigen badkamer, twee eenpersoonsslaapkamers en nog een badkamer. Elke slaapkamer is licht en goed ingericht, met grote ramen die de schoonheid van de natuur naar binnen brengen.
Buitenkant: De villa is omgeven door een terrein (tuin) van ongeveer 4000 vierkante meter (met de mogelijkheid om nog eens ongeveer 12500 vierkante meter park te kopen waar ook een magazijn / garage van ongeveer 100 vierkante meter te renoveren is), dat veel privacy en een adembenemend uitzicht op het omliggende bos biedt. Een met bomen omzoomde oprijlaan leidt naar de hoofdingang en verwelkomt gasten met een gastvrije en natuurlijke sfeer. Een ruim terras strekt zich uit vanaf de zijkant van de villa, ontworpen voor buitenbarbecues en om te genieten van maaltijden met familie of vrienden in een ongeëvenaarde natuurlijke omgeving. Hier kunt u de frisse boslucht inademen terwijl u kookt en van eten geniet.
Tuin: De tuin is een opmerkelijk kenmerk van deze woning. Met zo'n uitgestrekt gebied heeft u ruime groene ruimtes tot uw beschikking om te verkennen en te ontspannen.
Deze vrijstaande villa in het bos van Bracciano is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord, ver weg van de drukte van de stad. Met ruime binnen- en buitenruimtes biedt het een gebalanceerde leefervaring tussen modern comfort en de schoonheid van de omringende natuur. Het is een perfecte plek om in harmonie met de omgeving te leven en te genieten van een serene en ontspannen sfeer.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID445016

Prijs€ 740.000

Bouwjaar 1960

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Adres

Adres Via del Pianello

Plaats Bracciano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning