Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Winterberg

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 375.000

Woonoppervlakte 82m2
Perceeloppervlakte 1.200m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuwbouwproject Winterberg WONING 1: Begane grond links.

Deze comfortabele en lichte vierkamerwoning, met een woonoppervlakte van ruim 82 m², is gelegen op de begane grondverdieping van het appartementengebouw. Vanaf de voordeur is deze woning zowel per trap als met de lift eenvoudig te bereiken.

De ruime en lichte woonkamer, met open keuken, heeft toegang tot het zonnige terras met een prachtig uitzicht over het dal. Deze woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime bergkast. Tevens bevindt zich in de kelder een separate afsluitbare berging van bijna 14 m² voor de skispullen en fietsen. Bij deze woning is tevens inbegrepen een eigen parkeerplaats vóór de deur en toegang tot de algemene berging en de zg. wasruimte in de kelder die beiden eveneens per lift bereikbaar zijn.

Omgeving
Het Sauerland bestaat natuurlijk niet alleen uit het bekende wintersportoord Winterberg, maar heeft ook nog vele andere authentieke vakwerkdorpjes en steden te bieden. Het hele jaar door is het Sauerland bruisend van de activiteiten echter Winterberg is wel de dynamische kern waar het allemaal plaatsvindt. Net buiten Winterberg, op 10 minuten rijden, vindt je Neuastenberg met zijn eigen skigebied en pittoreske horecagelegenheden. Neuastenberg is zeer populair om te wonen en L&D Projectontwikkeling biedt u de mogelijkheid om eigenaar te worden van één van de negen comfortabele appartementen op de meest markante plek van Neuastenberg met een prachtig uitzicht richting het dal en de vele skipistes en wandelpaden.

Woonkamer/keuken: 26 m²
Slaapkamer 1 13 m²
Slaapkamer 2 10 m²
Slaapkamer 3 12 m²
WC/Badkamer 1 5 m²
WC/Badkamer 2 4 m²
Gang 10 m²
Bergkast 2 m²
Terras 7 m²

voor meer informatie en contact:
ld-projects.nl
Danny Zandstra : 06 30161878
e-mail: ld-projects@hotmail.com

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID443493

Prijs€ 375.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Auf'm kampe 39

Postcode 59955

Plaats Winterberg

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Zandstra und Moerkerk Immobillien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning