Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Fuseta

Tavira, Portugal

€ 545.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 1.200m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

De penthouse, het dakappartement gelegen op de bovenste verdieping, ...een fantastisch uitzicht over de zee, de Ria Formosa en de Atlantische Oceaan, ... je zweeft als het ware over deze wonderlijke natuur... UNIEK en GENIET
Fuseta is een klein Portugees authentiek vissersdorpje (2500 inwoners) waar alles rustig en eenvoudig is opgebouwd...UNIEK.

• Het penthouse, dakappartement is gelegen op de bovenste verdieping met woonkamer en eetkamer van 50 vierkante meter met een slaapbank en met open zicht op de zee, volledig uitgeruste keuken.(kookplaat-dampkap-vaatwas-wasmachine-micro oven-grote frigo met vriesvak-, 2 slaapkamers ( ingemaakte kast ) met twee badkamers ( wc-lavabo-bad-douche-bidet), met 2 dakterrassen 60 en 100 m² met inbegrip van ligzetels, lougne en terrastafels en stoelen, ...een fantastisch uitzicht over de zee en de Ria Formosa en de Atlantische Oceaan. De penthouse bevat ook een ondergrondse garage met 4 autostaanplaatsen en 3 afzonderlijke bergingen. ( met fietsen en een kano )Er zijn zonnepanelen en een batterij aanwezig.
• Het uitzicht op het Ria Formosa Natural Park is adembenemend. Het dorp heeft een marktplein, dorpsplein, vismarkt, restaurantjes, cafés , een haven... en prachtige zandstranden. Het water van de lagune is ideaal voor kinderen maar je kan ook met de overzet naar het grote strand van de oceaan varen met de overzet. Voor de golfer, zijn er een aantal prestigieuze golfbanen binnen 20 minuten.
• Fuzeta ligt niet ver van het prachtige historische stadje Tavira. Een bijzondere stad aan de kust met veel historie en absoluut een bezoek waard is! De penthouse ligt op 25 min. van het vliegveld Faro. Restaurants/bars/supermarkt, vis en fruitmarkt, marktplein, zee & strand, e.d. op 20à 25 min. wandelafstand. Hier is het vaak gezellig druk en proef je nog de typische Portugese sfeer. Er wordt in Fuzeta nog veel aan visvangst gedaan, hierdoor liggen er in de haven vele kleurrijke vissersbootjes.
• Je kan ook met de trein vanuit Faro naar Fuseta ( 5 €) trein stopt op 250 m. van penthouse.
zie comboios regionais algarve

• Portugal ... pure natuur, eenvoudig leven , genieten, ... ‘ back to basics ‘ ...

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID442959

Prijs€ 545.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Rua Nossa Senhora do Carmo

Plaats Fuseta

Land Portugal

Regio Tavira

Regio Algarve

Aangeboden door:

Niko Bossie

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning