Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Csikóstőttős

Hongarije

€ 32.564

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 3.535m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>Momenteel is de woning goed bewoonbaar en in redelijke goede conditie. De ramen aan de straatzijde zijn enkele jaren nog door kunststof vervangen. Alles is bruikbaar, maar de woning is niet voorzien van de modernste maatstaven./p>p>U komt de woning binnen in de hal en verder zijn er de woonkamer, eetkamer, twee slaapkamers, keuken/kitchenette met bijkeuken, de badkamer en een kelder./p>p>Het perceel is 3.535 m2 groot en in de tuin een prachtige 100 jaar oude schuur welke de tuin afscheidt van het achtergelegen akkerland wat beplant is met populieren. In de tuin nog een waterput./p>p>Stroom, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan centraal verwarmd worden met een gas CV, maar ook de hout gestookte kachel kan nog gebruikt worden. Telefoon en/of Internet zijn geen probleem./p>p>Ten zuiden van Dombóvár en in de hoek Sásd, Kaposvár en Dombóvár gaat u Csikóstőttős vinden. In Csikóstőttős wonen nog een 1000 inwoners, maar kunt u er prima de dagelijkse boodschappen doen en is er een dokter, apotheek, een kroegje voor wat eten en drinken, een postkantoor en een bank. Voor het uitgebreidere shoppen kunt u naar een van de grotere steden in de buurt./p>p>Omgeving is heuvelachtig en er zijn flink wat bossen. Hier heerlijk fietsen en wandelen. Ook mogelijkheden genoeg om te vissen en te jagen. Voor de (natte) ontspanning zijn er het Gunaras strand en bad in Dombóvár (7 km), en op u zit hier op een 17 km van het thermaal bad van Magyarhertelend. In de zomer kunt u ook prima naar de meren van Orfü (20 km) waar u ook lekker van een terrasje kunt genieten of naar een restaurant gaat./p>p>Voor wat meer cultuursnuiven kunt u prima naar de stad Pécs. Met een 30-40 minuten kunt u daar al zijn./p>p>De woning behoeft werk, maar u kunt er snel wonen en de schuur kan een plus zijn. Veel mogelijkheden./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID437723

ID makelaar2139

Prijs€ 32.564

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Csikóstőttős

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning