Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Kurd

Hongarije

€ 27.564

Woonoppervlakte 95m2
Perceeloppervlakte 3.037m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De woning komt u binnen in de hal en u loopt dan door naar de woonkamer / keuken. Hiervan uit gaat u naar de badkamer en de twee slaapkamers./p>p>De woning is redelijk op orde maar kan wel wat modernisering gebruiken. Ook is het dan handig om de toegang van de tweede slaapkamer vanuit de hal te maken. Nu moet u van de ene naar de andere slaapkamer./p>p>De woning is stabiel en solide gebouwd. Staat op een natuurstenen fundering en onder de woning bevindt zich nog een ruimte van een 30 m2 waar u een gastenverblijf zou kunnen creëren. De nuts voorzieningen zijn er al./p>p>Het perceel is 3.037 m2 groot. Daar nog een (houten) garage./p>p>Elektra, water en gas zijn in de woning aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning met gasconvectors verwarmd maar er is nog een schoorsteen zodat houtverwarming mogelijk is. Telefoon- en Internet aansluiten is geen probleem./p>p>Kurd gaat u vinden in het mooie heuvellandschap tussen Dombóvár - Kaposvár en het Balaton. Mooie groene omgeving. In Kurd kunt u de dagelijkse boodschappen doen en er is (kleuter)school, dokter en apotheek.br />Voor de wat groter inkopen gaat u naar Dombóvár. U zit hier een 12 km van het Gunaras stand en bad bij Dombóvár en de andere kant op een 20 km bij het thermaal bad van Tamasi. Dagje Balaton is goed te doen. met een 5 kwartier bent u in de bekende badplaats Siófok./p>p>Hier kunt u snel wonen in een mooi groen gebied./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID437717

ID makelaar2145

Prijs€ 27.564

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kurd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning