Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Brakkeput Abou

Curaçao

€ 470.000

Woonoppervlakte 90m2
Perceeloppervlakte 7.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Ben je klaar voor een leven vol luxe en adembenemende uitzichten? Dit prachtige, gemeubileerde appartement aan het Spaanse Water staat nu te koop! La Maya Beach Resort, ook bekend als Spanish Water Resort, ligt op een van de meest exclusieve locaties van Curaçao.

Het Appartement

Dit schitterende appartement op de eerste etage van gebouw E biedt alles wat je nodig hebt. Met twee ruime slaapkamers en twee stijlvolle badkamers is dit de perfecte plek om van het eiland te genieten. Het interieur is gloednieuw en inclusief in de koopprijs.

De entree leidt je naar de lichte woonkamer met open keuken. Deze keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur: een kookplaat, afzuigkap, koelkast, ingebouwde oven, vaatwasser en spoelbak. En geen zorgen over je apparaten: er zijn stopcontacten voor zowel 110 als 220 Volt.

De woonkamer, voorzien van airconditioning en een hoog plafond, voelt extra ruim door de grote ramen. Open de houten schuifpui en stap op het royale, overdekte terras met een fantastisch uitzicht over de tropische tuin en het Spaanse Water. Dit terras is jouw verlengde woonkamer, beschermd tegen de zon en perfect voor ontspanning.

In de gang vind je de wasruimte met wasmachine, droger, warmwaterboiler en een gastentoilet. Aan het einde van de gang ligt de master bedroom met airconditioning en een moderne en-suite badkamer. Deze badkamer heeft een zwevend toilet, douche en wastafel. De tweede slaapkamer is ook ruim en voorzien van airconditioning, en de tweede badkamer heeft een douche en wastafel.

Dit appartement is ideaal gelegen in het resort met een schitterend uitzicht, een heerlijke bries (heel belangrijk op het eiland) en veel privacy. Je hebt zelfs je eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw.

Het Resort

La Maya Beach Resort ligt op een prachtige locatie aan het Spaanse Water. Elk appartement biedt een spectaculair uitzicht op het water en de jachthaven. De tropische tuin met infinity pool en het privéstrand aan het Spaanse Water maken dit resort tot een paradijs. Geniet van de schaduw onder dadel- en kokospalmen of barbecue bij het zwembad onder een palapa.

De VvE bijdrage is ANG 850 per maand, inclusief onderhoud van het park en zwembaden. De Selikorafdracht van ANG 35 per maand wordt via de VvE rekening geïnd voor kosten efficiëntie, dus die hoef je niet individueel te betalen. Energie- en waterkosten zijn wel voor eigen rekening.

Het resort biedt talloze voorzieningen: het openbare Caracasbaai strand, de Beach clubs Zanzibar en Papagayo, een health club, supermarkt, diverse restaurants en uitgaansgelegenheden. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met aanlegsteigers voor boten, verhuur van vaartuigen en lessen in windsurfen en wakeboarding.

Mambo Beach en hartje Willemstad zijn binnen 10 tot 20 minuten bereikbaar.

Ben je op zoek naar een topinvestering of een geweldig appartement om zelf van te genieten? Neem dan contact op met onze makelaar Fred Wight. Hij laat je dit pareltje graag zien. Bereik hem via WhatsApp op +31619340458 of lokaal op +5999 510707

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID437220

Prijs€ 470.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres La Maya Beach Resort

Plaats Brakkeput Abou

Land Curaçao

Bekijk profiel

Aangeboden door:

International Fine Living

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning