Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Dubai

Verenigde Arabische Emiraten

Vanaf € 169.000

Woonoppervlakte 38m2
Perceeloppervlakte 38m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

SAMANA BARARI TWIN TOWERS – LUXE EN NATUUR IN PERFECTE HARMONIE

Welkom bij SAMANA Barari Twin Towers, waar luxe en natuur samenkomen voor een verhoogde woonervaring. Onze ultramoderne appartementen zijn ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen en bieden een verfijnd toevluchtsoord dat verder gaat dan het gewone.

ONTDEK EEN NIEUWE WERELD VAN LUXE

Onze woningen worden omringd door een zee van groen, waardoor u een privé-toevluchtsoord heeft dat is versierd met weelderige vegetatie. Elk moment dat u bij ons verblijft, zult u genieten van de verhoogde levensstijl die u verdient. Ons moderne ontwerp en rustige omgeving zorgen voor een harmonieuze sfeer die u nergens anders zult vinden.

EEN TOEGANGSPOORT TOT GEMAK

Onze locatie tussen Al Khail Road (E44) en Sheikh Mohammed bin Zayed Road (E311) zorgt voor gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Dit zijn de reisafstanden naar enkele van de belangrijkste attracties:

5 – 10 min:

The Farm
Amerikaanse school Dunecrest
IMG Worlds of Adventure
Global Village
10 – 15 min:

GEMS Heritage Indian School
Cityland Mall

15 – 20 min:

Mall of Emirates
Burj Khalifa
Downtown Dubai
Dubai Mall
Dubai Hills Mall

20 – 25 min:

Burj Al Arab
Dubai Miracle Garden


ONGEËVENAARD WONEN – UW ZENITH RETRAITE

Onze exclusieve SAMANA Barari Twin Towers zijn ontworpen met het idee van verfijnde luxe en comfort in gedachten. Terwijl u ontspant bij ons zwembad, omringd door weelderig groen, ziet u zichzelf ondergedompeld in de rustige omhelzing van het ultraluxe leven.


ONTDEK DE CHARME VAN DE NATUUR

Onze weelderige vegetatie is niet alleen een achtergrond, maar een partner in het creëren van een levensstijl waar luxe samenkomt met sublieme schoonheid. Hier bij SAMANA Barari Twin Towers smelten de natuur en de moderne wereld samen om iets surrealistisch te creëren.

HET PERFECTE TOEVLUCHTSOORD

Onze appartementen zijn de perfecte plek voor uw gezin om te gedijen in de omhelzing van de natuur. Hier vieren we welzijn, saamhorigheid en geluk in een oase van rust.

EEN TAPIJT VAN GROEN

We hebben weelde verweven met de symfonie van de natuur, waardoor elk verblijf hier gehuld is in weelderige pracht. Dit is een diepgaande manier van leven, waarbij de grootsheid van de natuur en de moderne wereld samenkomen om een levend meesterwerk te smeden.

TIJDLOZE LUXE WACHT OP U

Bij SAMANA Barari Twin Towers vieren we de elegante symfonie van het leven, verpakt in de omhelzing van groen leven. Onze innovatieve technologie, rustige landschappen en toewijding aan weelderig leven maken elk moment speciaal. Doe met ons mee om een toekomst te creëren waar elke dag een feest is in SAMANA Barari Twin Towers – uw sleutel tot een verheven en buitengewoon leven.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID433237

PrijsVanaf € 169.000

Bouwjaar 2026

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Al Barari

Plaats Dubai

Land Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning