Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Damüls

Vorarlberg, Oostenrijk

€ 389.000

Woonoppervlakte 57m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

UW VAKANTIEHUIS MIDDEN IN DE BERGEN.
Uw eigen vakantiehuis in de Alpen, droomt u daar ook van? Ontdek onze Alpenstolz-appartementen en vind uw nieuwe toevluchtsoord in het Bregenzerwald. Een van de mooiste, meest diverse en creatieve regio's van Oostenrijk!
Sterker nog: het is ook een beslissing om duurzaam te investeren en je vakantie binnen je eigen vier muren door te brengen. Dit geeft u onafhankelijkheid – en dat heeft u tegenwoordig meer dan ooit nodig bij het plannen van uw vakantie.
Een Alpenstolz Appartement is een vastgoedbelegging met goede toekomstperspectieven. Dit wordt door meerdere factoren gegarandeerd: uitstekende ligging, hoogwaardige bouw en een combinatie van eigen gebruik en professionele verhuur.
Het skigebied Damüls-Mellau beschikt over 109 km aan pistes en is daarmee een van de toonaangevende skigebieden ter wereld. Alpineskiën en langlaufen, maar ook snowboarden in de winter, wandelen, mountainbiken en alpine genieten in de zomer – het is allemaal mogelijk in het meest sneeuwzekere dorp ter wereld.
Uw vakantieappartement grenst direct aan de langlaufloipe en skipistes. In de winter kunnen u en uw gasten uw ski's voor de deur van uw vakantiehuis vast- en losmaken. In de zomer brengt de naastgelegen stoeltjeslift u in een mum van tijd naar het hart van het Damülser gebergte.
Uw Alpenstolz-appartement is volledig ingericht. Een lokale agent zal de verhuur van uw Alpenstolz Appartement professioneel afhandelen. U wordt hierin als eigenaar volledig ontzorgd.

www.alpenstolz-damuels.at

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID413638

Prijs€ 389.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres Damüls 216

Postcode 6884

Plaats Damüls

Land Oostenrijk

Regio Vorarlberg

Aangeboden door:

Herbert CEO Möglin

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning