Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Ózd

Hongarije

€ 14.102

Woonoppervlakte 50m2
Perceeloppervlakte 50m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>Dit is een woning zonder tuin. Direct aan een klein straatje in een echte Hongaarse stadsbuurt. Als u een adres nodig heeft in Hongarije kunt u hier snel wonen, maar ook zou u het kunnen verhuren./p>p>Woning is wel netjes opgeknapt en het biedt u een woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer. Prima om alleen of met z’n tweeën te verblijven. U heft voor opslag nog twee kleine opslagruimten ter beschikking./p>p>Elektriciteit, gas, water en riolering zijn aanwezig. Voor de verwarming zijn er gas convertors. Internet en/of telefoon is geen probleem./p>p>Ózd is een provinciestad in het noorden. In Ózd wonen ruime 30.000 inwoners en is een redelijk grote stad. Alles wat een stad u kan bieden is hier wel aanwezig/p>p>Szilvásvárad bekend van de paarden ligt op een 15 km naar het zuiden. iets verder op ook de stad Eger met het fraaie centrum met de burcht en de basiliek. voor een toeristisch uitje zijn de grotten in Lillafüred een aanrader./p>p>Kleine woonruimte, maar met het gemak van de stad om de hoek./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID406781

ID makelaar2098

Prijs€ 14.102

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Ózd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning