Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Villajoyosa

Alicante, Spanje

€ 279.900

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Modern appartementencomplex, slechts 900 meter van het strand in Villajoyosa. Het centrum van Villajoyosa, met zijn kleurrijke gebouwen, en waar alle dagelijkse benodigdheden te vinden zijn, ligt vlakbij het complex. Het gebied is ideaal voor sportliefhebbers met drie golfbanen, wandelpaden en watersporten op korte afstand. Het complex is perfect gelegen tussen de belangrijkste toeristische steden van de Costa Blanca, namelijk Benidorm en Alicante, die elk binnen respectievelijk 20 en 30 minuten met de auto te bereiken zijn.Appartementen met 2 of 3 slaapkamers, met een open leefgedeelte, waarbij de woonkamer en eetkamer worden gecombineerd met de keuken. De grote ramen in de woonkamer komen uit op het terras met uitzicht over de verschillende gemeenschappelijke ruimtes. De appartementen beschikken over een wasruimte, pre-installatie voor airco en een parkeerplaats. Tegen meerprijs is het mogelijk om een opslagruimte te kopen.Het complex is gesloten, wat bewoners veiligheid en privacy biedt tijdens hun verblijf. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten prachtige tuinen, een zwembad voor volwassenen en kinderen, een kinderspeelplaats en gemeenschappelijke parkeergelegenheid.Gezien de prachtige locatie, de nabijheid van de luchthaven, de loopafstand van het strand en de dagelijkse voorzieningen, bieden deze appartementen een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID406588

ID makelaarN-5355706

Prijs€ 279.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Villajoyosa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning