Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Bükkmogyorósd

Hongarije

€ 48.717

Woonoppervlakte 100m2
Perceeloppervlakte 2.000m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

p>De woning biedt u de hal, woonkamer 2 slaapkamers, de keuken en de badkamer./p>p>Huis is goed op orde. Nieuwe elektra, nieuwe ramen met rolluiken, nieuwe door en alles ziet er netjes uit./p>p>Het perceel is ongeveer 2.000 m2 groot en vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. In de tuin een goede garage met daaronder de kelder. Ook is er een waterput./p>p>Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming is centraal geregeld met een gas CV. Voor de koude voor- en najaar avonden is er een houtkachel in de hal. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden./p>p>Bükkmogyorósd is een dorp met nog geen 200 inwoners. ligt dichtbij Szilvásvárad (4 km) dat bekend is om de Fátyol waterval, de Lipizzaner paarden en de geheel nieuwe rijhal. Een gebied dat perfect geschikt is voor wandelen, paardrijden, vissen, jagen, plezier en ontspanning./p>p>Op ongeveer 15-20 km vindt u de stad Eger waar het prima shoppen is en natuurlijk mooi voor een bezoek aan de binnenstad waar u de mooie basiliek en de oude burcht zeker eens moet bekijken. Szilvásvárad (de paarden) op een 10 km en in de omgeving diverse thermaal baden./p>p>Prima woning in een heel leuke omgeving waar u direct kunt wonen./p>p>U koopt het pand inclusief het meubilair./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID383546

ID makelaar2060

Prijs€ 48.717

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Bükkmogyorósd

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning