Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Komló-Sikonda

Hongarije

€ 85.897

Woonoppervlakte 68m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

p>Op de begane grond van het huis is de keuken en het terras (14 m2). Hier ook de badkamer en de trap naar de boven verdieping waar de slaapkamer zich bevindt. Vanuit de slaapkamer gaat u naar een balkon waarvan u een prachtig panorama ziet./p>p>Het perceel is maar 300 m2 groot, dus het voordeel van weinig onderhoud. In de tuin een grill plaats, een schuur welke omgebouwd zou kunnen worden tot gastenkamer en een garage./p>p>Elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd door een gas gestookte CV, maar ook is er een open haard voor de wat koudere voor- of najaarsavonden. Internet en of telefoon aansluiten is geen probleem./p>p>De woning gaat u vinden in het gehucht Sikonda op een 4 km van de stad Komló en 18 km van de mooie stad Pécs. Voor de boodschappen gaat u naar Komló en voor relaxen naar de mooie binnenstad naar Pécs. Op een 10 km vindt u de meren van Orfü. In de zomer een echte badplaats en heerlijk om naar het meer te gaan, wat te gaan eten en daarna terug naar de rust van uw Hongaars Huis. Voor de liefhebbers van thermaal baden is het goed om te ween dat er een goed bad is in Magyarhertelend op een 10 km afstand.br />Sikona ligt aan de noordkant van Mecsek, aan de oever van een meer. Ideale keuze voor natuur- en visliefhebbers./p>p>Deze mooie kant-en-klare woning koopt u inclusief het meubilair./p>

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID383176

ID makelaar2058

Prijs€ 85.897

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Komló-Sikonda

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning