Bezoek de beurs

19 - 20 oktober 2024 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Afrathias

Kreta, Griekenland

€ 1.150.000

Woonoppervlakte 150m2
Perceeloppervlakte 1.000m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Een unieke luxe villa aan de kust van Zuid-Kreta. Dit fantastische pand combineert hoge esthetiek met privacy en de magie van het Kretenzische landschap. Het gebouw met een totale oppervlakte van 150m² zal de bezoekers fascineren, terwijl het perceel met een totale oppervlakte van 1000m² klaar is om alle voorzieningen aan te bieden aan uw gasten. De woning bestaat uit 2 verdiepingen en een terras met een loungeruimte en uitzicht op zee. Bij het betreden van de begane grond vinden we een comfortabele woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken. Op hetzelfde niveau vinden we de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer, een berging en een gastenbadkamer. Een interne trap leidt naar de 1e verdieping waar zich nog 2 slaapkamers bevinden met een gedeelde badkamer. Als we naar buiten gaan, vinden we het zwembad van 90 m² dat plaats biedt aan een grote groep mensen voor ontspanningsmomenten, terwijl de barbecue en de zithoek u speciale momenten van ontspanning bieden met uw gasten. Uitgerust met airconditioning en vloerverwarming, is deze villa een ideale keuze voor het hele jaar door. Met het Aphrathia-strand op slechts een paar meter afstand, is deze woning de droom van elke bezoeker!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID378229

ID makelaar1658

Prijs€ 1.150.000

Bouwjaar 2021

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Afrathias

Land Griekenland

Regio Kreta

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Creta Houses

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning